2777
2789

ترک ژنتیکیه من همه چی زدم ماستلا پریم گاتیو ارگان زیتون بادام  بعد ۳۰ هفته شدم ترک خانم حتی بعد زایمانم ۲ جلسه پلاسما رفتم تاثیر نداشت

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ترک خانم خدا نکشتت😂

😂🤦🏼‍♀️والا تازه خوشحال بودم که ترک ندارم هزینه ها جواب داده باور کن سر ۴ ۵ روزم نکشید کل بدنم ترک خورد چشم باز کردم دیدم اووو چخبره

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
😂🤦🏼‍♀️والا تازه خوشحال بودم که ترک ندارم هزینه ها جواب داده باور کن سر ۴ ۵ روزم نکشید کل بدنم ترک ...

من نامزد دارم خیلی از این قضیه میترسم 

شوهرت مشکلی نداره من نامزدم بدنش بی نقصه و من خیلی میترسم بعدا دل زده بشه

من نامزد دارم خیلی از این قضیه میترسم شوهرت مشکلی نداره من نامزدم بدنش بی نقصه و من خیلی میترسم بعدا ...

چاره چیه بعدم همه ی نقصایی دارن بلاخره اونجوری اصلا نباید بچه دار شی چون ترک خوبشه اگه طبیعی زایمان کنی واژنت خراب میشه سزارین کنی شکمت شل میشه خط بخیه هست خودت شیر بدی سینه شلو چروک میشه  اضافه وزن بارداری ریزش مو😂😂😂🤦🏼‍♀️  من شوهرم هیچی نمیگه من خودم اعتماد بنفسم پایینه گاها حرفشو میزنم میگه عب نداره بجاش ی فرشته‌ کوچولو داریم دلگرم میشم

چاره چیه بعدم همه ی نقصایی دارن بلاخره اونجوری اصلا نباید بچه دار شی چون ترک خوبشه اگه طبیعی زایمان ...

خدا کنه ماهم به فرشته کوچولومون دلگرم بشیم اصلا دقت نکنیم🫠