2777
2789

من امشب سر یه موضوعی ک  مامانم میگفت ارههه شما تورفاه بودید ازبچگی و ازبس همه چی رومحیا داشتید لوس شدید و باید محرومتون میکردم ازامکاناتتون تا ادب میشدید

بهش گفتم چجور توازخودت خجالت نمیکشی بابت بچه هایی ک ازبچگی همشون درگیر افسردگی شدید شدن و هرکدوم ب نحوی منزوی و اواره و فراری ازخونه شدن ؟ چجور یادت نمیاد ک بچه های سه ساله دوساله رو اواره خونه ی این واون و کوچه میکردی ک بری سرکار بخاطر پز کارمندیت ب جاریات؟ وقتی ازمدرسه میومدیم گشنه وتشنه باید میموندیم  و سرماو گرما توکوچه بودیم تابیای و یبار ما طعم غذای گرم وخونه ی نرم و نچشیدیم؟ 

چجوری روت میشه  حرف بزنی وقتی من میرم دکتر و بم میگن افسردگیت نشات گرفته از ۴/۵ سالگیته  میفهمی افسردگی بچه ۵ ساله ینی چی؟   ینی ما محبت ندیدیم عاطفه ندیدیم خونه گرم ندیدیم  کتک خوردیم غر زدنات و شنیدم ک ازاشپزی وخونه داری متنفری .. تو باعث شدی ما اصلا طعم زندگی و بچگی و نچشیم تو مدام درگیر این بودی ک هوو سرت نیاد و مارواز رفتن ب هرعروسی وعزا ومهمونی محروم میکردی تو عقاید تو دوستی حرامه و ما حتی یه دوست ازهمکلاسیامونم نداشتیم توبذر کینه و بی اعتمادی و تو وجود ما کاشتی میفهمی؟؟؟؟ چجور ازاینکه  تک تک بچه هات توقعرای افسردگی ان توسن کم ازخودت خجالت نمیکشی؟ 

فک میکنید چی جواب داد ؟ 

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من زیاد گفتم هر روز بهش میگم ازش متنفرم و هرگز هم نمیبخشمش

جوابش اینه که من خیلی بی چشم و رو و ناسپاسم و معتقده بی نقصترین والد عالم بوده و آخرشم چندتا نفرین میکنه طبق معمول

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم

قطعا طلبکارت شد

هدفم این روزا لاغر شدنه.... 1400/08/01___80کیلو....1400/09/09___74.15کیلو...1400/09/24___72.950کیلو... 1400/09/30___73.600❌❌... 1400/10/20___72.200...          1400/10/30__71.750... 1400/11/4___70.600.... 1400/11/20___69.850....

بعله مثل همیشه دو دستی میزد توسینش و میگفت وای خدایا مار میدادی  ولی دختر نمیدادی  عربا میدونستن دختر چیه ک زنده زنده خاکش میکردن کاش خاکت میکردیم  الهی ک سربچه هات بیاد الهی بچه هات بی مادربشن  الهی ب عزات بشینم  تو ازهمون اول هرزه بودی من جمعت میکردم تو با باباتم میخوابیدی اگه من جلوتو نمیگرفتم و شروع کرددددد دوساعت ب چرت وپرت گفتن (پارانویید شدید داره یعنی مدام توهم  توطئه داره   )😊

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

اره گفتم ولی خب بعدش میگن ما هرکاری کنیم بازم لیاقت نداری🫡

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
بعله مثل همیشه دو دستی میزد توسینش و میگفت وای خدایا مار میدادی ولی دختر نمیدادی عربا میدونستن دخت ...

🥲💔

❌کاربر هیییی_زندگی من نیستم❌                                               با تیغ گیتار میزنم رویه رگام :)🖤🥀