2777
2789
عنوان

ساپوژکس

685 بازدید | 8 پست

من دارم ساپوژکس استفاده میکنم،

کیست ۵سانتی

و میوم ساب سروزال و اینترمورول ۳سانتی دارم.

خونریزی زیاد داشتم حدود دوماه،،

هردکتری میرفتم تو این دوماه میگفت خانوم رحمت نابوده و هر دارویی میدادن بهم تاثیری نداشت و خونریزیم بند نمیومد.

فیبروم و میومها هم بزرگتر میشدن.

تا اینکه بهم گفتن باید رحمت برداری اگر خونریزی بند نیاد.در صورتی ک من بچه ندارم و خیلی ناراحت بودم. اگر بند اومد هم باید فیبروم و میوم ها عمل بشن.

دکترا اطلاعاتی درمورد فیبروم و میوم نداشتن و نمیدونستن دلیل خونریزی من چی هست.نه با ال دی و نه با هیچ چیز دیگه ای خونریزی بند نمیومد.

تا اینکه سایت برگ بهشت رو دیدم قرص مجفف و ریشه قاصدک بهم معرفی کرد خونریزیم خدا رو شکر قطع شد.الانم دارم ساپوژکس هم کپسول و هم عصاره رو با هم میخورم.اگر نتیجه داد حتما اینجا اعلام میکنم.

یکماه دیگه نتیجه مشخص میشه.

اگر کسی استفاده کرده و نتیجه گرفته ممنون میشم اینجا به اشتراک بذاره، تا منم از استرس دربیام.

به من گفته ۴تا عصاره رو تو یکماه بخورم و کپسول هم هر ۸ساعت دوتا.

عصاره برا افزایش ذخیره تخمدان هم خوبه.هیچ داروی شیمیایی دیگه هم در کنارش نباید بخورم چون تاثیر منفی میذاره.حتی چایی و دمنوش و سردیجات هم گفته نخورم.چون تاثیر عکس میذاره.دوغ مثلا گفته خیلی بده.مایعات کم بخورم چون رحمم مستعد خونریزی هست دمنوش داغ مثل چایی و یا چایی سبز ...هیچی نباید بخورم.

خدا کنه جواب بگیرم به شما هم میگم ک شما هم استفاده کنید.

تروخدا دعا کنید باردارشم🙏🙏

تعداد رای : 0
نظرسنجی
عصاره ساپوژکس مفید است
0
0%
ضرر دارد
0
0%
اطلاعی ندارم
0
0%

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من استفاده کردم خوب بود.منتها همراه با شیاف لیابل.خوب شدم کلا.رفتم سونو دکتر گفت رحمت عالی شده، ولی ...

سلام میشه بگین چقدر استفاده کردید ؟ من ماه پیش دو تا شیاف استفاده کردم اما تو پریودم دلدرد های خیلی شدید میگرفتم جوری که فقط با دیکلو میفتاد اما یه چیزی ازم خارج شد بزرگ گوشتی الان رفتم سونو میومم کوچیکتر شده اما دکتر میگه خیلی عفونت داری کلی بهم آنتی بیوتیک داده و میگه ضخامتم زیاده نمیدونم دوباره شیاف لیابل و استفاده کنم یا نه 

سلام میشه بگین چقدر استفاده کردید ؟ من ماه پیش دو تا شیاف استفاده کردم اما تو پریودم دلدرد های خیلی ...

آره شیاف استفاده کن، من 3ماه استفاده کردم، باید هنوز بیشتر استفاده میکردم.

اما دکتر گفت با این رحم ممکنه باردار شی منم دیگه استفاده نکردم.

آخه عجله دارم زود باردار شم.

این ماه اگر باردار نشدم می‌خوام از ماه بعد دوباره شیاف لیابل استفاده کنم.

به همراه عصاره و کپسول ساپوژکس.

آخه رحمم کلا نابود بود.همه چی رو اوکی کرده بود.

سعی کنید شیاف رو یک روز درمیون استفاده کنید.

من از وقتی تمیز میشدم تا زمان بعدی که پریود میشدم یک روز در میان استفاده میکردم.

برا منم یه چیزی ازم افتاد ولی ماه بعدش فقط خود شیاف خارج میشد.خصوصا نزدیک پریودم،محتوی شیاف خارج میشد.دیگه چیزی نیافتاد.

واسه همین دیگه استفاده نکردم.

آخه من قبل از اون اینقدر دارو استفاده کرده بودم برا آی وی اف که دیگه تخمکهام رشد نمیکردن، ضخامت دیواره رحمم کم شده بود.

فیبروم پلیپ، کیست و....همه چی اومده بود سراغم.

ولی خدا رو شکر خیلی بهتر شده الان.

الان دیگه دکتر میرم فولیکول هام رشد میکنن.آزاد میشن.ضخامت دیواره روز 13پریودی 7بود دکتر گفت خوبه.

برا من واقعا تأثیر داشت.

توصیه میکنم اگر از این مشکلات دارید استفاده کنید بی تاثیر نیست.

سعی کنید شیاف رو یک روز درمیون استفاده کنید.من از وقتی تمیز میشدم تا زمان بعدی که پریود میشدم یک روز ...

سلام

ببخشید لطفا جواب بدید

بعد از مصرف ساپوژکس و لیابل ، فیبروم ۳ سانتی تون چه اندازه شده بود؟