2777
2789
عنوان

بیایین چرتو پرت بگیمم حوصلممم بحث ازادددد

| مشاهده متن کامل بحث + 1028 بازدید | 198 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه بدون ارد ک پنکیک نمیشه

اخه این پنکیک نیست سیسی

این تخم موخه✅️😂😂

همسر رسمی کیم شی یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

منم یکدفعه حلوادرست کردم شهدواماده کردم ازدستم افتادوچپه شدتواشپزخونه فکرکن گلاب وزعفرون وهل وشکر رو ...

من امروز عدسی پختم اخر سر اومدم با فلفل ساب فلفل سیاه بریزم توش .کلا درش شکست هرچی دونه فلفل سیاه بود ریخت توی عدسا 🤣🤣کف اشپزخونه روی اجاق گاز الان رو فرشم راه میرم دونه جم میکنم . 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
پرش غذای مهمونیه .ولی من رژیمم نمیتونم برم بخورم فقط بوشون میکنم😂😭😭😂

🤣🤣🤣مگه جنیی🤣

برو بخور بیخیال رژیمممم این یبارو😔🤣

یا یخچالتو بما قرض بدههه😂😂

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
کاش همه جای ایران شمال بود

🫂✨️عزیزمم

قلبامون چی شد راستی؟؟                                   بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ،                        بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ...                                       ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم،                                               ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟                                          اینه که جای بحث داره.. ....:))  #ماهِ‌من

منم یکدفعه حلوادرست کردم شهدواماده کردم ازدستم افتادوچپه شدتواشپزخونه فکرکن گلاب وزعفرون وهل وشکر رو ...

واقعا شانس اووردی🤣🤣🤣🤣ولی تا مدتها عذاب وجدانش میمونه

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
اره خواستم کمی غیبت جاریموکنم دیدم حواسش نیست منم سکوت کردم😅

هقق نامردههه

چند سالشه؟

من امروز عدسی پختم اخر سر اومدم با فلفل ساب فلفل سیاه بریزم توش .کلا درش شکست هرچی دونه فلفل سیاه بو ...

لعنتی دیدی یهوچه فاجعه ای رخ میده🤣😅شوهرت که متوجه نشد

گاهی انسانم آرزوست
همش غذا غذاتونه چ خبره ؟؟😒

به به میبینم گربه اشپزخونه گشنش شده😂😔

من امروز عدسی پختم اخر سر اومدم با فلفل ساب فلفل سیاه بریزم توش .کلا درش شکست هرچی دونه فلفل سیاه بو ...

اخر اون یارو ک میخاس بیاد خونتون یکاری کنه اومد؟😔😂

من انقدر غذا ریختم زباله . اونسری سوپ پختم نگو جو پرک رو نایلون ب نایلون کردم ریختم تو نایلون تاید سوپ پخت دیدم بوی تاید میده کلا ریختم دور🤣

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه