اخه واقعا فضولی کرد . شوهرم بی احترامی نکرد.ما درز گیر زده بودیم ب حموم بعد این اومد یکراست رفت فضولی ک ببینم چجوری زدید .بعد اومد چاقو برداشت همه رو کند گفت چقدر کثیف زده و فلانه 😐 . منم عصر شوهرم اومد گفتم مادرت کلا درز گیرا رو جدا کرد . وقتی مامانشو دید گفتش مگه خونه ی توعه اصلا مگه قراره کسی بیاد حموم منو نگاه کنه ک ببینه من کثیف درز گیر زدم یا نه. زنیکه میگه یکی میبینه زشته 😑
من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید لطفا به افغانی نان مواد غذایی میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید شرشون کنده بشه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خیلی وقتا فضولی میکنه من ب شوهرم میگم اما میگم حرفی ب مادرت نزن . اما دیگه اونروز سگ شدم . شوهرم دو ساعت نشسته اونجارو درزگیر زده این اومد جدا کرد .فقط چون حس میکنه فقط خودش همه چی بلده . هیچی هم حالیش نیستا فقط میگه من خوبم همه باید با من مشورت کنن
من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید لطفا به افغانی نان مواد غذایی میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید شرشون کنده بشه