2777
2789
عنوان

بیایین چرتو پرت بگیمم حوصلممم بحث ازادددد

| مشاهده متن کامل بحث + 1028 بازدید | 198 پست
اسی اون برنامه رو نصب کنم امکانش هست طرف بره شکایتی چیزی کنه ازم؟ یا بفهمن من کردم یه طوری؟😂😂😂

نه عزیزم هیچکس نمیفهمه

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گشنمهههه .همش میرم در یخچال و باز میکنم میبندم😭😭😭

چقد من🤣🤣

دیگ یخچال به صدا در میاد میگ. چی تو منه ک هی سرت توشه 

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
اره والا از همون خارج ی زن بگیره راحت😏😃

همون😂

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞
مبارک باشه عزیزم، بنظرمن 1و 2 خیلی قشنگن بودن، بازم بهتره با بقیه وسایل آشپزخانه ست کنی

ممنون عزیزم برای سرویس مهمان میخوام خودمم1خیلی دوسدارم

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖
این که ارد نزده نمیدونم من درست میکنم شنبهبهت میگم چطور شد😃😔😂

شیر150 گرمآرد150 گرمموز1 عددتخم مرغ1 عددشکر50 گرمبکینگ پودر20 گرمروغن50 گرم

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
شوهرم شیفت شب برادرم مهمان خونمون همش سرش توگوشیه بهش شام دادم میوه وچای هم خورد دیگه خاموشی زدم اوم ...

چقد سرد(:

شیر150 گرمآرد150 گرمموز1 عددتخم مرغ1 عددشکر50 گرمبکینگ پودر20 گرمروغن50 گرم

اره ولی این که یه چیز دیگه میشه🥲😂😂😂

این کلا یه چیز دیگست که فکر کنم خوشمزه نباشه🤣

همسر رسمی کیم شی یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

اره ولی این که یه چیز دیگه میشه🥲😂😂😂این کلا یه چیز دیگست که فکر کنم خوشمزه نباشه🤣

اخه بدون ارد ک  پنکیک نمیشه 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
🤣

منم یکدفعه حلوادرست کردم شهدواماده کردم ازدستم افتادوچپه شدتواشپزخونه فکرکن گلاب وزعفرون وهل وشکر روفرش اشپزخونه خدارحم کردنریخت روخودم یه لحظه خودموعقب کشیدم 🤣یکدفعه هم اومدم بااعتمادبنفس بالا خمیریوفکاگذاشتم خواستم باقلوادرست کنم یه کیلوگردووپسته روریختم وشهدم ریختم روش چشمت روز بدنبینه انگارخمیردرست کردم بعدشوربود🤣🤣🤣شانس اوردم شوهرم سرکاربود زود ریختم توپلاستیک زباله بردم سرکوچه😎😅

گاهی انسانم آرزوست
من ترسیدم بگم تو هم منو بزنی🤣مثل خودمی پس🤣🤣

اره مث خودتم🤣🤣

وااااااای من بجا تو اعصابم خورد شد 😕🤐

هقققق

خیلی بده بخدا .یدونه خوردم فعلا

ایسالا بند میاد