2777
2789
عنوان

کیا ازدواج دوم کردن راضی هستین

| مشاهده متن کامل بحث + 1147 بازدید | 73 پست
حتما اقدام کن از طریق دادگاه و حق ملاقات فرزندتو بگیر،بیچاره اون دوتا بچه همسرت که نه مادر دارن نه پ ...

عزیزم میگی چیکار کنم .نمیان با ما باشن

خونم با مادرشوهرم تو یه ساختمونه

بچه ها هر لحظه باباشون و میبینن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم عمسر بیخود گفته برو سراغ بچت گناه داره

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

ببخشید اینو میگم شما که هردوتون بچه دارین چرا میخواین بازم بچه دار بشین نمی‌دونم دلم برای بچها خیل ...

شوهرم خیلی بچه دوسته 

میگه بیاریم

من زیادی موافق نبودم اما خب از دلتنگی دخترم میگم یکی بیارم کمتر یادش کنم

ایران زندگی میکنین؟

گلم میشه تاپیک اخرمو گزارش بزنی؟ برات دعا میکنم لایک کن بفهمم زدی❤

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

عزیزم عمسر بیخود گفته برو سراغ بچت گناه داره

شدیدا موافقم 

باید هر طور شده بچه شو ببینه 

یعنی چی که سر لج میوفتن 

غلط کردن مگه شهر هرته

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             اگر روزی یقین کردی جهان جای کمی دارد                         چو من سر در گریبان کن،گریبان عالمی دارد                                                                                                                   ❌️🔴 در خواست دوستی قبول نمیکنم🔴❌️

شوهرم خیلی بچه دوسته میگه بیاریممن زیادی موافق نبودم اما خب از دلتنگی دخترم میگم یکی بیارم کمتر یادش ...

گلم میشه تاپیک اخرمو گزارش بزنی؟ برات دعا میکنم لایک کن بفهمم زدی❤

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

با خوندن پیامتون دلم خیلی گرفته. بچه ها خیلی گناه دارن. ماهایی که پدر و مادرمون باهم زندگی میکردن و ...

یوقتا جدا شدن پدر و مادر بهترین تصمیم برا سلامت روان بچه هاست 

شوهرم میگه با زنش هر لحظه دعوا داشتن

منم شوهرم خرج نمیداد بچم خونه مادربزرگش غذا میخورد من گرسنگی میکشیدم

یعنی منم ازدواجم دومم خوشبخت میشم؟فعلا که کیس مناسبی نیومده

بچه داشتی از ازدواج اولت؟

ببین فقط به عقلت گوش کن

من دنبال یکی بودم از خودش همه چی داشته باشه

درامد ثابت داشنه باشه 

خدارو شکر از نظر مالی تامین هستم و از نظر اخلاق شوهرم حرف نداره

فقط ندید دخترم ناراحتم میکنه