2777
2789
عنوان

کیا ازدواج دوم کردن راضی هستین

| مشاهده متن کامل بحث + 1160 بازدید | 73 پست
بدبخت بچه هایی که با مادر بزرگن کلی عقده و بیماری روحی میگیرن، چرا نمیذاری بیان پیش پدرشون؟ این ازدو ...

عزیزم ما با مادرشوهرم تو یه ساختمون هستیم 

بچه ها هر لحظه باباشون و میبینن

دلیل این همه ملامت کردنو نمیفهمم؛ حالا درست یا غلط این اتفاق افتاده؛ بنظر من سعی کن دختر شوهرتو هم با محبت جذب کنی حالا بعنوان مادر هم قبولت نداشته باشه دو تا دوست خوب بشید؛ واسه دختر خودتم قانونی اقدام کن بتونی گاهی ببینیش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرم خیلی بچه دوسته میگه بیاریممن زیادی موافق نبودم اما خب از دلتنگی دخترم میگم یکی بیارم کمتر یادش ...

یه تاپیکی خوندم که خانمی به اجبار طفلکی سال ها از بچه‌اش دور بود که مقصزش خانواده همسرش بودن ولی یکی از کسایی هم که باعثش بود همسر همین خانم بود بنظرم بشین با خودت فکر کن چند سال دیگه پشیمون نمیشی از اینکه  برای کنار دخترت موندن تلاش نکردی؟؟اگه آره که سعی کن قانونی جلو بری میدونم خسته ای ...و روزگار باهات بد کرده ولی تمام تلاشت رو برای دخترت بکن که فردا روزی پشیمون نباشی و جلوی دخترت شرمنده ! حتما به شوهرت هم بگو که اینجوری چقدر خوشبختتری

شوهرم خیلی بچه دوسته میگه بیاریممن زیادی موافق نبودم اما خب از دلتنگی دخترم میگم یکی بیارم کمتر یادش ...

بیار به نظرم دخترت دیگه به خدا بسپارش می دونم خیلی سخته اما کاش میشد ببینید یا زنگ بزنی تا دلتنگیت رفع بشه

آیا خدا کافی نیست ؟
نشد شوهرم رسم دارن با فامیل ازدواج کنن قسمت این بود 😪😪 یوقتا با خودم میگم کاش هیچ وقت اینطوری نمیش ...

تو ازدواجتون با هم آشنا شدین؟

خنک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش ...بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر
یوقتا جدا شدن پدر و مادر بهترین تصمیم برا سلامت روان بچه هاست شوهرم میگه با زنش هر لحظه دعوا داشتنمن ...

عزیزم اینکه شما جدا شدین اصلا بد نیست و من در جایگاهی نیستم که بخوام خوب و بد رو تعیین کنم فقط به نظرم تکلیف بچه ها رو مشخص کنین پیش شما باشن همشون. هم بچه های شما و هم بچه های همسزتون. خیلی گناه دارن وحالا که رابطه شما و همسرتون خوبه، بچه ها رو زیر بال و پر خودتون حمایت کنین و بذارین اونا هم کانون گرم خانواده رو امتحان کنن 

دلیل این همه ملامت کردنو نمیفهمم؛ حالا درست یا غلط این اتفاق افتاده؛ بنظر من سعی کن دختر شوهرتو هم ب ...

من خیلی تلاش میکنم فعلا موفق نشدم 

در حد تک کلمه ای با من حرف میزنه 

یوقتا سلامم و علیک نمیگیره

۱۱ سالشه

یه تاپیکی خوندم که خانمی به اجبار طفلکی سال ها از بچه‌اش دور بود که مقصزش خانواده همسرش بودن ولی یکی ...

اشکم در اما با متنی که برام نوشتی گلم

با شوهرم صحبت میکنم شنبه وکیل میگیرم قانونی اقدام کنم

میترسم دخترم خودش نخاد منو ببینه اونوقت دلم میشکنه۰😭😭😭😭😭