2777
2789
عنوان

من جام اینجا نیست باید منم مثل بقیه درس میخوندم

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 46 پست
اینا از من رشته های تاپ رو میخوان .ولی مشکل اینه که فامیل نیستند که یه آدمایی هستند که دوست خانوادگی ...

متاسفانه شما و خانوادتونو تو موقعیت بدی قرار میدن 

امیدوارم درست بشه.🧡

دعوا راه ننداز تو عمل انجام شده قرارشون بده دیگه کاریت ندارن با یه معذرت خواهی از مهمون ها برو داخل ...

نه منظورم اینه یه ناراحتی بین من و خانوادم در حد چند روز خواهد بود

دیگه مهم نیست آدما راجبم میخوان چه حرفی بزنند چون فقط خودمم که برای خودم میمونم.و این خودمم که به فکر خودم هستم نه هیچ کس دیگه ای😊🙂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینا از من رشته های تاپ رو میخوان .ولی مشکل اینه که فامیل نیستند که یه آدمایی هستند که دوست خانوادگی ...

ببین حدس می‌زنم منظورت چی باشه که میگی تو آینده من ممکنه باشن. و اینکه چرا مامان و بابات اصرار دارن بیا بشین

ولی اگه بری تو اتاق درس بخونی باور کن احترامت پیش همون آدما هم بیشتر میشه

متاسفانه شما و خانوادتونو تو موقعیت بدی قرار میدن امیدوارم درست بشه.🧡

انشاءالله به امید خدا که یه راهی باز بشه برن دیگه هیچ وقت نبینمشون

دیگه مهم نیست آدما راجبم میخوان چه حرفی بزنند چون فقط خودمم که برای خودم میمونم.و این خودمم که به فکر خودم هستم نه هیچ کس دیگه ای😊🙂

منم مدام میگفتم امتحان دارم واصلا حرفی از کنکور نمیزدم و میگفتم سال آخر مدام امتحان میگیرن

منم از این به بعد اینو میگم

خب بازم ارزشش رو داره

با حرفتون موافقم آینده مهم تره 

ببین حدس می‌زنم منظورت چی باشه که میگی تو آینده من ممکنه باشن. و اینکه چرا مامان و بابات اصرار دارن ...

چون دوستای خانوادگیمونن و خیلی قبولشون دارند 

آره مطمئن باش همین کار رو میکنم میگم من امتحان دارم نمیتونم اینجا باشم خیلی معذرت میخوام

تو یه شهر کوچیکم که نه کتابخونه داره نه پانسیون

وا الان روستا ها هم کتابخونه دارن دیگه 

برو خونه دوستی کسی 

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
موفق باشی عاقلانه تصمیم بگیر

خیلی ممنونم از اینکه نظر دادین و وقتتون رو گذاشتین.

انشاءالله که شما هم در تمام مراحل زندگیتون موفق باشین 

خیلی ممنونم از اینکه نظر دادین و وقتتون رو گذاشتین.انشاءالله که شما هم در تمام مراحل زندگیتون موفق ب ...

خواهش میکنم کار خاصی نکردم 

ممنونم همچنین 

فاتحه عشقد دی خونیم    جای نیرید و ناو زندگیم