2777
2789
عنوان

من جام اینجا نیست باید منم مثل بقیه درس میخوندم

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 46 پست
اتفاقا زشت نیست بحث آینده ی توعه من حتی درسم نمیخوندم از اتاقم مگر اینکه مجبور باشم نمیومدم بیرون ،خ ...

خوش به حالتون 

من که اصلا نمیشه

دیگه مهم نیست آدما راجبم میخوان چه حرفی بزنند چون فقط خودمم که برای خودم میمونم.و این خودمم که به فکر خودم هستم نه هیچ کس دیگه ای😊🙂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودتو عادت بده یا اگر واست سخت نیست بگو نیاناما خب موقعی هم که میان روزا برو کتابخونهدرکل میگم خونه ...

هزار بار گفتم 

قهر کردن ولی دوباره برای منفعت خودشون برگشتند من دیگه نمیدونم چیکار کنم با این قوم

دیگه مهم نیست آدما راجبم میخوان چه حرفی بزنند چون فقط خودمم که برای خودم میمونم.و این خودمم که به فکر خودم هستم نه هیچ کس دیگه ای😊🙂

بعدش دیگه حسابی به حسابم میرسن مامان بابام

خالم وقتی دخترش پشت کنکور بود همه رو در کمال احترام رد کرد 

گفت نه مهمونی میدم ن مهمونی میرم دخترش الان خارج از کشور دانشجو پزشکی هست ‌

هرکسی یه اخلاقی داره 

اونا نمیتونن .خودت یه جنمی نشون بده بعد همش یکی دو سال سختش نکن تو مهم تر از بقیه ای

فاتحه عشقد دی خونیم    جای نیرید و ناو زندگیم

به مامانت بگو درست مهمترهبحث آینده ات هست دختر جانبه خاطر حرف چندتا فامیل و آشنا با آینده ات بازی نک ...

از دفعه بعدی میگم امتحان سختی دارم دیگه از اتاق بیرون نمیام

درکت میکنم عزیزم 😔ولی به حرف مامان هم توجه نکن و البته بی احترامی هم نکن درستو بخون و بگو امتحان دا ...

آره همین حرف خیلی خوبه.

از این به بعد میگم امتحان دارم از اتاق نمیام بیرون

امضاتو قبول داری؟به مامان بابات بی احترامی نکن. ولی نیازی هم نیست هر چی گفتن بگی چشم

آره قبول دارم که نوشتمش.

موافقم با حرفت

خالم وقتی دخترش پشت کنکور بود همه رو در کمال احترام رد کرد گفت نه مهمونی میدم ن مهمونی میرم دخترش ال ...

با حرفتون موافقم هیچ کس غیر از خودم مهم نیست برام.

از این به بعد به بهانه امتحان میرم داخل اتاق

خوش به حالتون من که اصلا نمیشه

عزیزم ،کامنتاتو خوندم 

اتفاقا میشه ،شما باید مقاومت نشون بدی 

صادقانه بهت بگم ،به عنوان کسی که یه سری تجارب بیشتر از تو گذروندم ،همین پدر و مادر که میگن زشته پیش مهمون نیای ،بعد از نتایج و نتیجه ی دلخواهتو نگرفتن میگن مگه ما جلو تو رو گرفتیم ،خواستی بیشتر بخونی !ما که آزاد گذاشته بودیمت و ...،مقاومت کن در کمال احترام و نرو ...حالا نهایتش یه ذره داد و بیداد میکنن و تموم میشه ،به روزی فکر کن که در حد توانت نتیجه نگرقتی و میدونستی لیاقتت بیشتر از ایناست !

🤍🩶🖤
هزار بار گفتم قهر کردن ولی دوباره برای منفعت خودشون برگشتند من دیگه نمیدونم چیکار کنم با این قوم

از مادرت بخواه با فامیلای خودش صحبت کنه 

از پدرتم بخواه با فامیلای خودش صحبت کنه

اینجوری کدورتی هم پیش بیاد کمتره

ما یک معلمی داشتیم گفت بخاطر پسرمون اینکارو کردیم و پسرشون دندانپزشکی قبول شدن .

عزیزم ،کامنتاتو خوندم اتفاقا میشه ،شما باید مقاومت نشون بدی صادقانه بهت بگم ،به عنوان کسی که یه سری ...

موافقم 

همین کار رو انجام میدم فوقش یه ناراحتی چند روزه هست دیگه 

با حرفتون موافقم هیچ کس غیر از خودم مهم نیست برام.از این به بعد به بهانه امتحان میرم داخل اتاق

دعوا راه ننداز 

تو عمل انجام شده قرارشون بده دیگه کاریت ندارن 

با یه معذرت خواهی از مهمون ها برو داخل اتاق و نیا بیرون 

پای آینده وسطه فردا همین خاله خان باجی ها میپرسن چی قبول شدی 

گوش نده ب فکر خودت باش

فاتحه عشقد دی خونیم    جای نیرید و ناو زندگیم

از مادرت بخواه با فامیلای خودش صحبت کنه از پدرتم بخواه با فامیلای خودش صحبت کنهاینجوری کدورتی هم پیش ...

اینا از من رشته های تاپ رو میخوان .

ولی مشکل اینه که فامیل نیستند که یه آدمایی هستند که دوست خانوادگی هستند و شاید در آینده من هم باشند