2777
2789
عنوان

من همون دختریم که مامانم میترسم بگم صورتمو اصلاح کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 73 پست
نه .شما فقط میخوای از سر موی اضافه راحت شی دیگه.منم اولا فقط اصلاح میکردم

همونم بزاره کلامو تو آسمون میندازم

دوتا صلوات بفرست اولیش برای سلامتیت دومیش برای حاجت من 😍♥️ در ضمن این اکانت دست پنج نفره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دیگه مثل سابق نیستم منی که شاگرد اول بودن الان از آخر اولم هیچ پرسشی داوطلب نمیشم خجالت میکشم وخو ...

ببین بنظر من این بیشتر ترسِ خودته شاید مامانِ بدبختت اینقدر که فکر میکنی مخالف نباشه

اگر خیلی گیرن حتما از یکی کمک بگیر

خواهری خاله ای کسی اگر داری اگرم نه تویِ مدرسه مربی پرورشی یا مشاور زنگ بزنه بگه دخترتون خیلی ناراحته و همش مسخرس میکنن اصلا تمرکز نداره حتی توی مشاوره به خود کشی اشاره کرده

جواب داد داد نداد خودت دست بکار شو

اخه میخوان چیکارت کنن، من جات بودم به مامانم میگفتم اکی داد که بهتر اگر نه دست بکار میشدم 

بعد ببین اگر فقط پشت لبته با فندق سوخته اینا میتونی بپوشونی واقعا

بعضی از مامان باباها اصلا دقت ندارن باز من سرایط دقیقتو‌نمیدونم که بهتر نظر بدم

بخدا هیچی نمیشه دختر سلیطه باش حتی به قیمت کتک خوردنت هم شده ازادیتو بخر

تنهام میترسم 🥺🥺🥺🥺🥺😭😭😭😭🫂🫂🫂💔💔💔داغونم 

دوتا صلوات بفرست اولیش برای سلامتیت دومیش برای حاجت من 😍♥️ در ضمن این اکانت دست پنج نفره
ببین بنظر من این بیشتر ترسِ خودته شاید مامانِ بدبختت اینقدر که فکر میکنی مخالف نباشهاگر خیلی گیرن حت ...

مرسی که وقتتو گذاشتی گلم 

من متاسفانه مشاورمون از اقوام دوسته 

مدیر هم رفیق مامانمه 

می‌ترسم جلو اونها آبروم بره دیگه دلمو میزنم به دریا و میگم همه تو مدرسه جا اسمم میگن دختر سیبیلو😭

اوهمن مامانم ژيلت بهم داد من به همه میگم صورتم موهاش کمه که ضایع نباشه چند روز یه بار دارم میزنم

اره بابا چیه مو اخه

منم همش کرکی و بور بود پوستمم روشن واقعا پشت لبم رویِ مخم بود تیره و زیاد🤦🏻‍♀️

الانم خدا لیزرو واسم نگه داره راحت کرده کارو

مرسی که وقتتو گذاشتی گلم من متاسفانه مشاورمون از اقوام دوسته مدیر هم رفیق مامانمه می‌ترسم جلو اونها ...

عزیزم بنظر باید دلتو به دریا بزنی بخصوص اگر خواهر بزرگتری نداری من خانواده ی گیری نداشتم اما خواهر دومم(من اولیم) بیشتر دعوا میکرد تا خقشو بگیره(برای بیرونو اینا چون مامانم اینا خیلی محتاط بودن سر این مورد با دوست و اینا) چند دفعه ی اولش سخت بود بعدش اکی شدن.