2777
2789
عنوان

من همون دختریم که مامانم میترسم بگم صورتمو اصلاح کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 73 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ب خاهری خاله ای مشاوری بگو ب مامانت بگه

خاهراش مثل مامانم بد می‌دونن خالم موقع شیو کردن دستام کلی دعوام کرد یبار

دوتا صلوات بفرست اولیش برای سلامتیت دومیش برای حاجت من 😍♥️ در ضمن این اکانت دست پنج نفره
سلام جانم همین مسخره شدن و به مامانت بگو بگو که مسخرت می کنن

می‌ترسم بیاد به مدیر بگه آبروم بیشتر بره از مامان من بر میاد

دوتا صلوات بفرست اولیش برای سلامتیت دومیش برای حاجت من 😍♥️ در ضمن این اکانت دست پنج نفره
منم میگم خیلی میترسیدم ولی خب دیگه دلو به دریا زدم مسخره میشدم خب نمیتونستم تحمل کنم

من که از اول مهر مورد مسخرم

تحمل کن دوسالو حالا مام همبن بودیم بخدا اونا غیر طبیعین

همش مورد مسخرم به مرز خودکشی رسیدم 

به مامانت نگو. یا کرم موبر بزن یا هم برو یه جا برات بند بندازن. تهش مامانت می‌خواد چی کار کنه؟ نذار بخاطر همچین چیزهای پیش پا افتاده‌ای ذهنت درگیر شه و اعتماد به نفست بیاد پایین. منم مثل تو بودم. تا دیپلم بگیرم صبر کردم ولی بازم از مامانم کتک خوردم تا راضی شه اصلاح کنم. همیشه با خودم میگم من که آخرش کتکه رو خوردم پس چرا تا ۱۸ سالگی صبر کردم؟ باور کن اگه تا ۲۵ سالگی هم صبر می‌کردم باز قرار بود همین رفتار رو ازش ببینم. پس اونطور زندگی کن که خودت دوست داری.