2777
2789
عنوان

دختر بودن چقدر بده

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 32 پست
اره برا همین میگمیا تک فرزند یا ترجیحا تک دخترقشنگ تجربه کردمحالا یه سری گارد بگیرن با حقوق چص تومن ...

من خودم خانوادم گارد خیلی خیلی زیادی نسبت به بچه داریم والا😐😂هرکسم اوضاش اوکی نیس میزاد مامانم هزارتا فهش میده بهش وقتی نمیتونین تامین کنین چرا میارین؛الان همون داداشت بدون سرمایه رفته سرکار خرجش نکردن؟!اگه اون خرجا برا دانشگاه یا یه حرفه توام میکردن مطمئنا توام میتونستی 🤷

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من طبق اکثر تاپیکایی که دیدم میگمو خیلیا ضربه خوردنممنون از جمله اخرت

همین دیگه اشتباهت گلم همینه

برای مثال برو یک هفته فیلم وکتاب درباره زنان هرزه وفاسد بخون وبین فامیل دراین باره حرف بزنین ومصداقاشو تو جامعه وبازیگران وهنرمندان مردم عادی پیدا کنید بعد یه هفته میدونی چی میشه یه حکم کلی میدی به این باور میرسی که همه زنان فاسد هستن وعشوه گر 

چون اطرافت وذهنتو ازین چیزا پر کرده به زنان سالم توجهی نکردی براهمین تمام زنان دنیارو با نگاه بد میبینی 

پس شما باید ارزش خودت رو وظیفتو استعدادتو پیدا کنی ببینی تو کدوم عرصه راه گشایی برای بابات 

همونو پیادش کن 

طرف مثلا مرده یه عمری تلاش میکنه فیلسوف میشه وپیشرفت میکنه تو زمان پیریش ازش میپرسن چطوری به این جایگاه رسیدی میگه همش به خاطر زنم بوده اگر اون نبود که فرزندانم رو درنبودم درست تربیت کنه اگر زمانی که همش با اعصاب داغون وافسرده خانه می اومدم اون نبود که به استقبالم بیاد وارومم کنه وفضای خانه رو شاد جلوه بده اگر در زمان بی پولی درکنارم درحد خودش کار نمیکرد هرگز به این جایگاه نمیرسیدم هرگز 

ارزش زن بالاتر ازین حرفاس که به خاطر سختگیری های زیاد پدرت نادیدش بگیری وخوردش کنی

ضمنا اصلا نی نی سایت رو ملاک باورهات وعقایدت قرار نده 

🌺مهدی جان انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق💗ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم🌺