2777
2789
عنوان

دختر بودن چقدر بده

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 32 پست
من خودم دخترم هیچ خواهر دیگم دارمعذابه عذاب

منم یه خواهر دارم که اون آدم خوبه هست همیشه می‌خوره تو سرم بدون اینکه من چیزی ازش کم داشته باشم نمی‌دونم چرا از اولین خاطراتی که یادم میاد مامانم منو نمی‌خواست  و جلو همه تخریبم می‌کرد دیگه این شد الگو برای همه، همه به خواهرم احترام گذاشتن و منو مسخره کردن 

تف این زندگی 

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

منم عزیزم شرایط مشابه شما رو داشتم ...همیشه همه توجه ها سمت داداشا بود دختر زیاد اهمیت نمیدن الان خد ...

نه  جبران نمیشه 

من بچگی نکردم 

همیشه دوس داشتم مث دخترا دامن بپوشیم و لباسای رنگی مادرم موهامو کوتاه میکرد و میگف کاش پسر بودی

من خودمم دوست داشتم پسر بودم

حالم بده خیلی بددد ۹/۴ ،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم یه خواهر دارم که اون آدم خوبه هست همیشه می‌خوره تو سرم بدون اینکه من چیزی ازش کم داشته باشم نمی‌ ...

دقیقا منم

میگم دیگه خانواده ای که فقر فرهنگی دارن دخترو یا توسری خور میکنندیا سلیطه که بین هف طایفه بجث ایجاد کنه تهش جفتشون یه عضو بدردنخور تو جامعه اند

حالم بده خیلی بددد ۹/۴ ،

دقیقا منممیگم دیگه خانواده ای که فقر فرهنگی دارن دخترو یا توسری خور میکنندیا سلیطه که بین هف طایفه ب ...

منم همیشه همینو می‌گم اونا که زنده به گور می‌کردن در حق دختراشون لطف می‌کردند

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

شما محدود نبودیپدر من به شدت تفکرات قدیمی داره نمیزاره برم بیرون

خب عزیزم شما اشتباهت اینه چون موقعیت خودت اینجوریه وهمجین پدری دارین فکر مکنی کل دخترای ایران اینجورین بلکه اشتباهه 

ما که نه خودمون ونه تو فامیل همچین چیزی نداریم 

پدرتون اشتباه کرده شاید زیاد سخت میگیره ولی دلیل نمیشه شما از جنس وذات خودتون بدتون بیاد 

منم الان ۲۱ سالمه مسخ ام فرهنگیان بخونم دستم توجیب خودم باشه شما خودتم باید بخوای

ضمنا برادرت درعرصه هزینه وکارکردن به پدرتون کمک میکنه شما هم در عصه خونه وکارهای دیگه میتونی کمک کنی عرصه ها متفاوته قرار نیس مستقیم پول تو جیب بابات بزاری که

وضعیت شمارو الان پسرا دارن که میگن مثل خر باید کار کنیم اخرش ازدواج کنیم نهریه زنه رو بدیم خرج زن وبچه رو بدیم و....اگرم پدر یا مادر بیمه نبودن یا پیر شدن باید خرجشو بدیم 

ارزش خودتو پیدا کن ودرکش کن اینقدر منفی نگر نباش عزیزم😍🤩

🌺مهدی جان انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق💗ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم🌺

منم مثل شما بودم و به شدت محدود. انقدر محدود که حتی سر اصلاح صورتم تو ۱۸ سالگی از مامانم کتک خوردم! افسرده شدم اما یه جایی دوباره بلند شدم و گفتم یا زندگیم رو درست می‌کنم یا خودم رو می‌کشم. نتیجه‌اش این شد که تو ۲۲ سالگی تونستم یه رشته‌ی خوب تو دانشگاه یه شهر دیگه قبول بشم و منی که تا ۲۲ سالگی یه بار هم تنهایی از شهر خودمون بیرون نرفته بودم، الآن انقدر رفتم و اومدم که حسابش از دستم در رفته! میشه مستقل شی ولی خیلی چیزها رو باید به جون بخری. درسته من نتونستم اونجوری که دوست داشتم زندگی کنم و از این به بعد هم نمی‌تونم، اما با خودم فکر کردم اگه یه درصد مستقل بودن من بخواد باعث شه که دخترم زندگی بهتری داشته باشه، پس باید انجامش بدم. 

نمیدونم حسش نکردم چون خودم تک فرزند بودم همه کاری که خواستم کردم تا حدودیم مستقلم و موفق بودم از خودم راضیم ولی وضعتو تو زندگی دوتا از خاله هام دیدم خیلی خیلی بده البته منم بعد دبیرستان آزاد شدم تا ۱۸ سالگی وحشتنااااااااااک زیر ذره بین بودم😐خیلی حس بدیه مخصوصا که داداش داشته باشی همش حس برتری اون به خودت رو داشته باشی

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

خب عزیزم شما اشتباهت اینه چون موقعیت خودت اینجوریه وهمجین پدری دارین فکر مکنی کل دخترای ایران اینجور ...

من طبق اکثر تاپیکایی که دیدم میگم

و خیلیا ضربه خوردن

ممنون از جمله اخرت

حالم بده خیلی بددد ۹/۴ ،

وای چقدر حرف دلم رو زدی‌ همیشه این غصه رو میخورم که پدرم تنهاست و تا وقتی داداشم بزرگ شه میخواد چیکار کنه داداشم از الان میره سرکار  با اینکه ۱۲ سالشه پول در میاره ولی من چون دخترم صبح تا شب تو خونه هیی خدا 

نمیدونم حسش نکردم چون خودم تک فرزند بودم همه کاری که خواستم کردم تا حدودیم مستقلم و موفق بودم از خود ...

اره برا همین میگم

یا تک فرزند یا ترجیحا تک دختر

قشنگ تجربه کردم

حالا یه سری گارد بگیرن با حقوق چص تومن چن تا چن تا بچه دار شن که دختر هم باشه بدتر

تهش بچه ضربه میخوره 

حالم بده خیلی بددد ۹/۴ ،