2777
2789
عنوان

دوستان کتاب‌های موردعلاقه‌تون رو بهم معرفی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 26 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کوری رو خوندمبیگانه چطوریه؟ یه خلاصه ازش می‌گی لطفا

یه خانمی وسط خیابون به خودش میاد نه یادشه کیه اسمش چیه، نه میدونه کجا می‌خواسته بره 

فقط کلی پول همراهشه لباسشم خونیه

یعنی تا تموم نشد من نتونستم کتابو بذارم زمین

فقط میخواستم ببینم چی میشه خیلی کشش داشت

فیلم بخوام بگم قطعا انجمن شاعران مرده،دیوانه ازقفس پرید،ذهن زیبا،ویل هانتینگ نابغه و برنامه کتاب باز

کتاب 

جنایی ده بچه زنگی، نجواگر بخش دی، سکوت بره ها ،ادمخواران، هشت قتل حرفه ای ، یکی پس از دیگری

فانتزی سنگدل، مدرسه خیر و شر(تینیجریه)،مغازه خودکشی

فیلم بخوام بگم قطعا انجمن شاعران مرده،دیوانه ازقفس پرید،ذهن زیبا،ویل هانتینگ نابغه و برنامه کتاب باز ...

فیلما رو همه رو دیدم 💘

ممنونم از بین این جنایی‌ها که گفتی کدومش از بقیه بهتره؟

دوست دارم موضوعاتی که تو دوست داری رو بخونم.چیزایی که بقیه آدما باهاشون حال می‌کنن و می‌خوام تجربه ک ...

این کتابا رو خوندم خوب بود

من پیش ازتو.من پس از تو .هنوز هم من

خالکوب آشویتس.فروپاشی. جاهای تاریک تاریک.انسان در جستجوی معنی.دختر خوب.دختر گمشده 

اگه توام کتابهای باحال خوندی معرفی کن لطفا

فیلما رو همه رو دیدم 💘ممنونم از بین این جنایی‌ها که گفتی کدومش از بقیه بهتره؟

به به 

ازبین جناییایی که تاحالا خوندم اینا خیلی جذاب باحال بودن برام ولی خب بخوام انتخاب کنم قطعا ده بچه زنگی و نجواگر یه حس متفاوتری ازبین اینای که تاحالا خوندم با اینا  تجربه کردم

این کتابا رو خوندم خوب بودمن پیش ازتو.من پس از تو .هنوز هم منخالکوب آشویتس.فروپاشی. جاهای تاریک تاری ...

پیشنهاد من کتاب‌های آنا گاوالدا، فریبا وفی، محمود دولت‌آبادی، خون‌خورده و دایی جان ناپلئونه