سلام زن داداشم خیلی با داداش کوچیکم راحته مثلا روسری و... نمیپوشه بعد تازه بچه دار شدن بدون هیچ شرمی جلو داداشم به بچه اش شیر میده، منظوری هم نداره ها اینو میدونیم اما من که حس بدی میگیرم آخه میگم راحت بودن هم حدی داره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چقد اون برادرشوهر باید حرومزاده باشه کع چشش ب ناموسش بیفته اگه بخواد بدچشمی کنه عروسشون با چادذم بش ...
اینا همش حرفه. اولا کاری با دید زدن ندارم آدم خودش باید عقلش برسه بعدم تا حالا ندیدی عروس و برادرشوهر با هم باشن؟؟ شما فکرت سالمه. بقیه چی؟ نمیدونم خودت میدونی خانواده ما نمیپسندن
من تو بازار دیدم طرف اومده شیر به بچه میده بدون اینکه روسری یا شال رو بندازه رو سینه اش. به اونا بای ...
منم دیدم اتفاقا اصلا تو بازار که دیگه تهشه، بگو حداقل روسری بنداز رو سینه ات، من زنداداشم که میگم روسری اصلا نمیپوشه تو خونه بعد سینه شو کامل میندازه بیرون آخه یه شرمی حیایی چیزی
اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
منم دیدم اتفاقا اصلا تو بازار که دیگه تهشه، بگو حداقل روسری بنداز رو سینه ات، من زنداداشم که میگم رو ...
در رابطه با زنداداشت چون شوهرش اوکیه واقعا کاری از دست شماها برنمیاد اگه عمدی نباشه شااااید اگه بدون غرض وقتی داره شیر میده بری یه شال بهش بدی بگی زن داداش اینو بنداز رو سینت داداشم راحت نیست شاید خودشم خجالت بکشه ولی اگه عمدی باشه که فاتحه ی خودتو داداشتو بخون😁😁😁