2777
2789
عنوان

راحتی بیش از حد با برادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3623 بازدید | 194 پست

من ندیم اینجوری تا حالا نمیدونم زشته یا خوب برا منم عادی هس چرا ایراد داره بگین من بدونم وقتی خانما بیرون از خونه روسینه و ناف دیده میشد چه ایرادی دارد خب اون پسره برادر شوهرشه

آماده ازدواج از هر شهری هستم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روت نمیشه چیه داره فساد رو میاره تو خانوادتون از مرز خانوادت دفاع کنجدی میگمبه داداشتم جدی بگو زنتو ...

خاک بر سر خانواده ای که انقد زود وا بده با دیده شدن سینه،

از ریشه خرابه اون‌خانواده

ی طوری حرف میزنی انگار چیکار گرده عروسشون

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍
من لخت شم جلو مرد نامحرم بعد بگم میتونه نگاه نکنهمنطقت داره اینو میگه

وای من اینجور ادمارو دیدم دوربرم مجرد بود طرف لخت بود بد ک متاهل شد همچنان لخت بود اما بقیه رو نمیزاش لخت شه جلوشوهرش😂

...
خاک بر سر خانواده ای که انقد زود وا بده با دیده شدن سینه،از ریشه خرابه اون‌خانوادهی طوری حرف میزنی ا ...

تو وقتی شوهر کردی یکی اومد سینه هاشو نشون شوهرت داد ناراحت نشو ولی واسه بقیه نسخه نپیچ واقعا این فاز شماها چیه که هیچ خط قرمزی ندارید 

سلام عزیزم به روسریش کاری ندارم ..اما برای شیر دادن سینه اش رو بپوشونه بهتره ..اگر دیدی رعایت نمیکنه ..وقتی داره بچه شیر میده داداشتون صدا کنید که لااقل اون صحنه رو نبینه ..مادرتون باید به پسرش صحبت کنه که با خانمش صحبت کنه که رعایت کنه ..

وای من اینجور ادمارو دیدم دوربرم مجرد بود طرف لخت بود بد ک متاهل شد همچنان لخت بود اما بقیه رو نمیزا ...

بی منطق ترین و رو مخ ترین آدمان 

به امید روز ظهورش......😍         اللهم عجل لولیک الفرج ❤
اره واقعا ب جند.ه بودنشون عادت کردن فک کردن همه مث خودشونن

بیشعور درست صحبت کن چرا جمع میبندی

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍
ما ادا درنمیاریم برعکس شما که معتقدید بهترین و منزه ترینیددتو بهشت برینم جاتونه خوش باشید

ببخشید جواب کامنتتو میدم ولی هیچکس از اون دنیا خبر نداره و پیش پیش هم نمیتونه جا رزرو کنه ... ولی شما چند ثانیه توی خلوت خودت فکر کن که نشون دادن عضو خصوصیت به کس دیگه ای به مرد دیگه ای که ممکنه با تصور اندامت توی ذهنش تحریک بشه فارق از مذهب که گناهه واقعا چندشت نمیشه ؟

اگه نمیشه من دیگه حرفی ندارم عزیزم موفق باشی