2777
2789
عنوان

راحتی بیش از حد با برادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3623 بازدید | 194 پست
خاک بر سر خانواده ای که انقد زود وا بده با دیده شدن سینه،از ریشه خرابه اون‌خانوادهی طوری حرف میزنی ا ...

عجب. پس فلسفه ی لباس چیه؟  با دیدن سینه وا ندن با دیدن چی وا بدن؟ 

۴ سال

خب ببین عزیزم .

من خودم پنج ساله عروس این خانوادم بچه ام شیر میدم 

عروستون منظوری نداره واقعا زمانی که عروس شما شده داداشت نوجون بوده ب چشم برادرش نکا میکرده برا همین راحته 

من پسر خواهرشوهرم ۲۱ سالشه باهاش راحتم چون از هفت سالچی دیدمش ناخوداگاه جز خونواده خودت میدونی

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به داداشت بگو غیرت نداری رو زنت ببین من خیلی دیدم یه عروس خانواده رو به فساد کشونده

عروس ما این کارو کرد ،وبعد طلاق گرفت ولی داداشم که شوهرش بود هیچ وقت نفهمید زنش باداداش کوچیکم دوست شده بود

اونایی که میگن چه اشکال داره خب دیگه یه باره لخت شه بگه بچه شیر میدم نباید لباس بپوشم کلا فاز مخالفت برداشتین و هی یه چیزو تکرار میکنین که به بقیه چه و اینا یکم فکر هم بد نیست واقعا بیرون انداختن سینه اونم جلوی بقیه اصلا چیز جالبی نیست میتونه یه شال بندازه روش  

میشه یه صلوات واسم بفرستین☺....خدایا نا امیدم نکن...❤
عجب. پس فلسفه ی لباس چیه؟ با دیدن سینه وا ندن با دیدن چی وا بدن؟

چقد اون برادرشوهر باید حروم‌زاده باشه کع چشش ب ناموسش بیفته اگه بخواد بدچشمی کنه عروسشون با چادذم بشینه میکنه

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍
اره واقعا ب جند.ه بودنشون عادت کردن فک کردن همه مث خودشونن

عزیزم این طرز حرف زدن آدم رو از هر چی دین و خدا و اسلام و رعایت کردن هست فراری میده ...شما خودت حیا نداری و همچین کلماتی به زبون میاری بعد دنبال این بقیه با حیا بشن ؟؟

تو وقتی شوهر کردی یکی اومد سینه هاشو نشون شوهرت داد ناراحت نشو ولی واسه بقیه نسخه نپیچ واقعا این فاز ...

من اون عروس درک میکنم چون خودم دارم شیر میدم بچه تو نمیفهمی

عزیزم وقتی داداشت هست و خانم‌ نیست بحث یکی رو پیش بکش با هماهنگی مادر و برادر کوچیکت مثلا بگو تو مهمونی بودیم عروسشون همونجوری داشت راحت به بچش شیر میداد خیلی زشت بود پدر شوهر و برادر شوهرهاش روشون نمیشد سرشون رو بلند کنن و کارش خیلی زشت بود اونم شاید این صحنه رو تو خونه تون ببینه بفهمه به خانمش بگه

استخون میندازن سگ برمیداره😆

متاسفم واست...

عروس ما این کارو کرد ،وبعد طلاق گرفت ولی داداشم که شوهرش بود هیچ وقت نفهمید زنش باداداش کوچیکم دوست ...

داداش کوچیکت چه آدم پستی بوده که نتونسته دست رد به سینه زن برادرش بزنه ..رو ناموس برادرش چشم داشته ..همچنین عروستون ..

خب ببین عزیزم .من خودم پنج ساله عروس این خانوادم بچه ام شیر میدم عروستون منظوری نداره واقعا زمانی که ...

اشتباه تایپی ۱۲ سالشه