2777
2789
عنوان

راحتی بیش از حد با برادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3623 بازدید | 194 پست
ندیدم جلو شوهرش هم شیر بده که داداشم باشه

خب دیگه پس وقتی اون نیس میریزه بیرون

یجوری متوجه کنید یا چمیدونم مثلا وقتی برادر کوچیک هس شوهر اونم هست پا میشه بره شیر بده بگو وا کجا میری بشین شیرتو بده 

نمیدونم یجوری غیر مستقیم حالی شوهرش بکن

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روسری خب ، شیر دادن چی

من تو بازار دیدم طرف اومده شیر به بچه میده بدون اینکه روسری یا شال رو بندازه رو سینه اش. به اونا باید چی گفت آخه.... حالا یه عده روشنفکر میان میگن بچه گشنش میشه والا میتونه بچه رو سیر کنه بعد بیار بازار یا تو بازارشیرخشک بهش بده یا حداقل بپوشونه خودش رو

لطفا اگه امکان داره برای شادی روح عزیز آسمونی من یه فاتحه و صلوات مهمونش میکنی🙏

ما ادا درنمیاریم برعکس شما که معتقدید بهترین و منزه ترینیددتو بهشت برینم جاتونه خوش باشید

کسی حرف از بهشت و جهنم نزد. اینجور رفتار ها عقلانی نیست. هر خانواده ای چارچوب اخلاقی خودش رو داره. استارتر بد میدونه شما بد نمیدونی عوضش یه چیزای دیگه رو بد میدونید و انجام نمی‌دید 

این کارا از حیا به دوره ، برادرشوهر اولا محرم نیست ثانیا گیریم اصلا برادر خودشم باشه و محرم ، خیلی ز ...

دقیقا من حتی روم نمیشد جلو پدرم بچه امو شیر بدم 

مثلا میتونه شالشو بکشه رو‌سینه اش یا برع داخل ی اتاق دیگه 

وقتی این کار رو میکنند شما و سایر حضار محل رو ترک کنید.

شیر دادن به نوزاد کاملا طبیعی هست، مثل تعویض پوشک/لباس نوزاد. ولی عرف قبول نمیکنه در یک جمع کسی بدون پوشش این کارها رو انجام بده. عموما در منزل، یک اتاق جدا (یا محل امن) برای این امور وجود داره.

برای درک بهتر، محترم‌ترین شخص مد نظرتون رو متصور بشه، آیا جلوی ایشون این کار رو انجام میدید؟ اگر پاسخ خیر است، پس عادی نیست.

.
خب ینی منظوری داره؟ دختر ساده ایه به نظر

منظوریم نداشته باشه چرا پیش شوهر خودش نمیده؟

پس میدونه همسرش ناراحت میشه و صد در صد میدونه کارش اشتباهه

برادر کوچیکت اذیت میشه خب

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم