2777
2789
عنوان

چطوری شوهرم راضیش کنم بزاره مانتویی باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 97 پست
نه اتفاقا من اومدن خاستگاری دیدن بیحجابم تموم دوران عقدمم بیحجاب بودم فقط پیش خانواده شوهرم محجبه وچ ...

عجب .خب همون موقع باید اعتراض میکردی و محکم پای عقیدتو و فرم پوششت می ایستادی 

🍀🍀🍀اب هست خاک هست جوانه باید زد. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره واقعا اصلا مانتو نیست تو فروشگاه

پس چی میپوشید شما جا مانتو😐

چه رفته است که صبحی دگر نمی آید؟ شب فراق به پایان مگر نمی آید؟ ... بغل کن مرا..چنان تنگ؛ که هیچکس نفهمد، زخم روی تن من بود یا تو!
اره واقعا اصلا مانتو نیست تو فروشگاه

وووااا این همه مانتو ...حالا درسته خیلیا  نمی پوشن.ولی خییلیا هم میپوشن.هنوز مانتو هست...خیلی هم مانتو و عبا و پیراهن های خشگل...

🍀🍀🍀اب هست خاک هست جوانه باید زد. 
نه اتفاقا من اومدن خاستگاری دیدن بیحجابم تموم دوران عقدمم بیحجاب بودم فقط پیش خانواده شوهرم محجبه وچ ...

و شوهرت چیکار کردی نزدی تو دهنش

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند
ولی این همچین مسئله جدی هم نیستش عزیزم سخت نگیر به خودت

چطور مهم نیست وقتی نمیتونم 

خوش خندتونوووووووونم 🤣🤣🤣🤣🤣عاشق همتونم جووووووووووون 🤗🤗🤗✋

عزیزم کم کم از عبا پوشیدن شروع کن و عبای بلند و گشاد ..اگر دیگه بازم قبول نمیکنه ..شما هم بگو از این به بعد لباسی که من میگم باید بپوشی ..اگر شما برای لباس من تصمیم میگیری پس منم حق دارم برای لباس شما تصمیم بگیرم ..از اول زیادی کوتاه اومدی ..اختیار لباس پوشیدنت رو دادی دست اون ..

چندین بار قهر کردم رفتم خونه بابام دیگه چیکار کنم

بخاطر حجاب وچادرباید کم کم نرمش کنی من حتی زیرچاددهم بایدمانتوبلندمیپوشیدم عطرولوازم ارایشی هاموریخت دور هم عروسیمونوگرفتن حسرت مانتوکوتاه رودلم بودش ولی خب کم کم درست شدش موهامونمیزاشت رنگ بزارم الان هیچی نیمگه هیچی البه اون زمان خیلی ادم حسابش میکردم حالا نه دیگه جامون عوض شده

از این لباس دکمه دارا زیرشم کراپ

خیلیا به همونام میگن مانتو

درضمن بازار به این بزرگی و این همه مانتو

چه رفته است که صبحی دگر نمی آید؟ شب فراق به پایان مگر نمی آید؟ ... بغل کن مرا..چنان تنگ؛ که هیچکس نفهمد، زخم روی تن من بود یا تو!
بخاطر حجاب وچادرباید کم کم نرمش کنی من حتی زیرچاددهم بایدمانتوبلندمیپوشیدم عطرولوازم ارایشی هاموریخت ...

شاید جدا بشم اذیتم میکنه بیش از حد 

خوش خندتونوووووووونم 🤣🤣🤣🤣🤣عاشق همتونم جووووووووووون 🤗🤗🤗✋