2777
2789
عنوان

چطوری شوهرم راضیش کنم بزاره مانتویی باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 829 بازدید | 97 پست
چندین بار قهر کردم رفتم خونه بابام دیگه چیکار کنم

ازدواج یعنی انتخاب کسی که شبیهت باشه، جهان بینی مشابه داشته باشید، اعتقادات، تفریحات، علاقه مندی های مشابه! 

پس شما چیو قبل از ازدواج بررسی کردی؟! یه تفاوت به این آشکاری!!!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
ولی این همچین مسئله جدی هم نیستش عزیزم سخت نگیر به خودت

خیلی ناراحت کننده است.یک زن جوان اونجوری که دلش میخواد لباس نپوشه.و حتی لوازم ارایش نداشته باشه...خیلیییی هم موضوع مهمیه.

🍀🍀🍀اب هست خاک هست جوانه باید زد. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وووااا این همه مانتو ...حالا درسته خیلیا نمی پوشن.ولی خییلیا هم میپوشن.هنوز مانتو هست...خیلی هم مان ...

ندیدم اصلا نهایتا کتی هست 

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋                                                                      
تی شرت هودی پیراهن و.....

الان امسال یه بارونیایی ترند شد که خیلی بلند بودن

تابستونم کفتان

پس لباس بلند قحطی نیست

چه رفته است که صبحی دگر نمی آید؟ شب فراق به پایان مگر نمی آید؟ ... بغل کن مرا..چنان تنگ؛ که هیچکس نفهمد، زخم روی تن من بود یا تو!
خیلی ناراحت کننده است.یک زن جوان اونجوری که دلش میخواد لباس نپوشه.و حتی لوازم ارایش نداشته باشه...خی ...

آره دقیقا خیلییییییییییی 

خوش خندتونوووووووونم 🤣🤣🤣🤣🤣عاشق همتونم جووووووووووون 🤗🤗🤗✋

چطور چادر سر میکنی 

من از اینکه به امید خدا استخدامی قبول شم و روز مصاحبه باید با چادر برم غمباد گرفتم

یه صلوات مهمونم کن استخدامی قبول شم منم دعا گوی تو خواهم بود/ یه رمان  نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون

خیلیا به همونام میگن مانتودرضمن بازار به این بزرگی و این همه مانتو

چیکار کنم خب شما مانتو تنت کن اینجا من ندیدم دیگه بیارن فقط مجلسی و کتی هست

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋                                                                      
خیلی ناراحت کننده است.یک زن جوان اونجوری که دلش میخواد لباس نپوشه.و حتی لوازم ارایش نداشته باشه...خی ...

خب اینکه بعد 13سال یادش اومده دیره بایدازکم شروع میکردش والان حلش میکردش شوهرمن اجازه نیمدادوقتی میریم بیرون اراریش داتشه باشم یکسره توخدنه اراریش کرده بودم که برابیرون دیگه حرفی ندشاته باشه بگه واسه بیرون دفتن خودتودرست کردی 

ازدواج یعنی انتخاب کسی که شبیهت باشه، جهان بینی مشابه داشته باشید، اعتقادات، تفریحات، علاقه مندی های ...

عزیزم بچه بودم فقط بخاطر کمبود محبت وافسردگی که داشتم ازدواج کردم 

حتی اوونم نمیزاره

وآقای اسی امروز خونمون یعنی یک طوفانی شد شوهر خواست بد جور بزنتم اگ بدونی ۴۰ روزه بد بلایی سرم آورده ۹ ساله زن و شوهریم ولی سرو صدای دعوامون و همه شنیدن شوهرم آخرش یک لوله آهنی رفت از انبار آورد ک بدجور بزنیم منم گفتم بزن از خدامه بزنی برم دیه ازت بگیرم بعد دیگ نزد سر اینک چرا موهات دیده شد تو ماشین بودیم  

دوستان من کاربری هزارممه بخاطر اینک همش تو تایپیک خرافه خودمو مثل سوسک انداختم و خواستم بگم خرافه فه ان و له شدم در جا🤕🤣🤣 و اینک ازینکه بعضیا میگن جدید ورودی جدید عضویتی یا نمیدونم مردی زن نیستی من تو قسمت تماس باما قسمت مدیریت هم عکسمو یهویی دادم و همون لحظه فیلممو دادم و وویس دادم من ب شخصه دوستانی مهشید جون  مثل نیل عزیز دختر قهوه فروش و اوج آسمان جونم  و نسرین جون و بهار جون  اینا باهاشون تو خصوصی هم صحبت کردیم هم شمارمو دادم میدونن مرد یا پسر نیستم ....نی نی یار های عزیز و محترم بخدا دیگ شماره ندارم لطفا دیگ فکر نکنید من پسر یا مرد هستم اگ دیدین من تو تایپیک خرافه یک نقطه گذاشتم بعد تعلیق مشکی کنید  دوستانی ک من حتی شمارمو دادم ک واقعا ثابت بشه بهشون پسر و مرد نیستم و ثابت شده بهشون واقعا زن هستم ....نی نی یار های محترم و همکاران بخدا من تنها جایی هستش ک میام از دردای دنیای واقعیم کمتر احساس درد کنم  اگر دیدین من ب دختری یا خانمی درخواست دادم در جا تعلیق مشکیم کنید اگر دیدید من در تایپیکی ب کسی بی احترامی منظورم حالا جنسی یا هر چی کردم بعد فکر کنید مرد مریضم بعد درجا بلاکم کنید ولی اگ بی دلیل کسی بخاطر اینک البته اینجا کسی اینطوری نیس معمولا پسر بچه های مریض زن نما اینکارو میکنن گزارش میزنن یا نی نی یار تگ میکنن و میگن منه بدبخت مرد هستم و درجا تعلیق مشکیم میکنید ولی تو رو خدا قبلش اول مطمئن شین اگ ثابت نکردم ک دوباره وویس و عکس و فیلم از خودم همونجا ندادم  ک من زن هستم و مرد بودم بعد تعلیق مشکی بزنید ممنونم  اینو فقط نوشتم ک همه خانوما محترم و همکاران و نی نی یار ها در جریان باشند با سپاس

چطور چادر سر میکنی من از اینکه به امید خدا استخدامی قبول شم و روز مصاحبه باید با چادر برم غمباد گرفت ...

بسختی اصلا دوس ندارم

چیکار کنم خب شما مانتو تنت کن اینجا من ندیدم دیگه بیارن فقط مجلسی و کتی هست

دارم اطلاعاتت میبرم بالا 

چه رفته است که صبحی دگر نمی آید؟ شب فراق به پایان مگر نمی آید؟ ... بغل کن مرا..چنان تنگ؛ که هیچکس نفهمد، زخم روی تن من بود یا تو!