2777
2789

خواهرتون داره خونه می‌خره و یا ماشین 

بعد شما تو دلتون یجور باشه ، حس بد داشته باشین حس اینکه چرا 

یجورایی حس حسادت و برین تو قیافه و فلان و باهاش حرف نزنین 

دیدین ، نتیجه چی شده 

واقعا چرا باید همچین حسی بگیرن خواهرا 

خواهرم همیشه با من اینجوریه حتی سر خریدن ی لباس معمولی 

اما من هیچوقت بش حسادت نکردم با اینکه فک کنم اون بالاتر از منه

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶

من مجرد بودم خواستم هدفون بگیرم داداشم گفت دختر هدفون میخواد چیکار ازم گرفت برد رو اسپیکر عوض کرد  یعنی انقد بهم گیر میدادن 

تا عقد کردم شوهرم برام گوشی گرفت بازم هر موقع دلشون میخواست گوشی مو ازم میگرفتن بعد یه هفته میدادن 

الان خواهرم که مجرده 15سالشه رفته گوشی ده میلیونی برا خودش گرفته بعد داداشام گفتن کار خوبی کرده  ما خانواده روشن فکری هستیم 🙂🥲

به خواهرم حسودیم نشد مبارکش باشه 

ولی اینکه بین منو اون فرق گذاشتن خیلی حس بدی بهم دست داد 

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهرم همیشه با من اینجوریه حتی سر خریدن ی لباس معمولی اما من هیچوقت بش حسادت نکردم با اینکه فک کنم ...

درسته 

بنظرم ما باید خوشحال باشیم خواهرمون یا خانوادمون از خیلی لحاظ ها بالا برن نه اینکه بخواهیم کوچیکشون کنیم ...

من مجرد بودم خواستم هدفون بگیرم داداشم گفت دختر هدفون میخواد چیکار ازم گرفت برد رو اسپیکر عوض کرد ی ...

نه گذاشتن درس بخونم نه گذاشتن یه کلاس آموزشی چیزی برم شوهرم دادن الان خواهرم یه پا خیاط شده برا خودش اونو گذاشتن 

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻

من مجرد بودم خواستم هدفون بگیرم داداشم گفت دختر هدفون میخواد چیکار ازم گرفت برد رو اسپیکر عوض کرد ی ...

الان گذشته بیخیال 

برای منم اتفاق افتاده 

بنظرم بهترین راه اینه وقتی یادمون میاد بهش بخندیم ... 

الان گذشته بیخیال برای منم اتفاق افتاده بنظرم بهترین راه اینه وقتی یادمون میاد بهش بخندیم ...

نخندیم چیکار کنیم خواهرر

ولی به خودم قول دادم هر چیزیو کع خودم تجربه نکردم تلاش کنم بزارم بچم تجربه کنه 

درسته بنظرم ما باید خوشحال باشیم خواهرمون یا خانوادمون از خیلی لحاظ ها بالا برن نه اینکه بخواهیم کوچ ...

ن تنها ب خواهرم کلا ب هیشکی حسودی نمیکنم و هرچی موفق بشه خوشحال میشم حتی غریبه ها

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶
خودت بچه چندمی ابجیت بچه چندمه

من سومم اون چهارم یعنی آخری

ن تنها ب خواهرم کلا ب هیشکی حسودی نمیکنم و هرچی موفق بشه خوشحال میشم حتی غریبه ها

چطوری میتونی برای همه اینجور باشی 

من موفق نشدم برای همه این خصلت داشته باشم 

گاهی وقتا نمیشه 

میشه راهنماییم کنی چطور همیشه برای موفقیت دیگران منم خوشحال باشم و حسادت و مقایسه نکنم