2777
2789
عنوان

شده نسبت به خواهر تون همچین حس و فکری داشته باشین و یا دیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 20 پست
آهابچه اخریا کلا همینجورن.منم بچه آخرم ، همه ابجیام میگن تو خیلی از هر لحاظ اوکی بودی ما محدودیت داش ...

ولی اصلا به آبجیم حسودیم نمیشه بیشتر خوشحالم که خانوادم یکم پیشرفت کردن روشن فکر شدن

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه اصلا همچین حسی ندارم. خواهرم وقتی میخواست خونه بخره و به دلیلی عقب افتاد من خیلی ناراحت شدم. همیشه هم تشویقش میکنم خونه و ماشین گرونتر و بهتر و شیکتر بخرن. بهترین ها رو برای خواهر و برادرم میخوام.

چطوری میتونی برای همه اینجور باشی من موفق نشدم برای همه این خصلت داشته باشم گاهی وقتا نمیشه میشه راه ...

نمیدونم واقعا 

شاید چون حس میکنم خودم ب هرچی خواستم رسیدم همه چی خریدم و هرکار دلم می‌خواسته کردم کمبودی ندارم ک بخوام حسرت بخورم نارحت نشی از دستم ها تیکه نمیندازم بهت فقط می‌خوام شرایطم رو بدونی 

مثلا من آرایشگرم و موفقم تو کارم ازدواج کردم با عشقم و ته دلم خوشبختم با تموم قهر و دعواهاش از مدل گوشیم راضیم از تیپایی ک میزنم راضیم خانواده خوبی دارم ماشین و خونه ای ک با نامزدم داریم رو دوست دارم و راضیم ازشون 

شاید چون ب معنای واقعی کلمه حس میکنم از زندگیم و شرایطم راضیم ب هیشکی غبطه نمیخورم 

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶
نمیدونم واقعا شاید چون حس میکنم خودم ب هرچی خواستم رسیدم همه چی خریدم و هرکار دلم می‌خواسته کردم کمب ...

آره درسته 

خدارو شکر شما نعمت های خوبی داری ، ماندگار باشند

من خودم مجردم ، شرایط زندگی سخته ، ماشین ندارم ، شغل ثابتی ندارم 

اما با وجود خانواده ام ، سعی میکنم بقیشو سخت نگیرم .

بازم بعضی وقتا این حساب گاهی غلبه می‌کنه 

آره درسته خدارو شکر شما نعمت های خوبی داری ، ماندگار باشندمن خودم مجردم ، شرایط زندگی سخته ، ماشین ن ...

اگه ب چیزایی که میخوای برسی دیگه حس حسادت تو وجودت نمیاد 

البته از اینکه حسودی میکنی اصلا نارحت نباش 

چون ی حس طبیعیه ت وجود آدم 

ولی نباید مهم باشه برات

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶