2777
2789

میخوام زودتر بیفتم تو بازار کار 

همه شب سجده برآرم که بیایی تو به خوابم و در آن خواب بمیرم که تو آی و بمانی،پدرم.💔💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به کدومش حوصله و علاقه داری؟

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

خیاطی زمان بر هست اما درامد خیلی بالا تری دار

ناخن زود وارد بازار کار میشی. اما درامدش کمتره و سخت مشتری پیدا میشه چون واقعا اشباع شده و باید مقداری از درامدت هم همیشه صرف متریال کنی

خیاطی اگه استعدادشو داری

ناخن کاری الان تقریبا اشباعه و چن سال دیگه ناخن کاشتن از مد میوفته همین الانشم خیلیا کاشتاشونو درآوردن یا طبیعی و مثل ناخن خودشون میزنن

یا اَباعَبدِالله🖤...الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ💚
خیاطی زمان بر هست اما درامد خیلی بالا تری دارناخن زود وارد بازار کار میشی. اما درامدش کمتره و سخت مش ...

چقدر زمان میبره؟خیاطی میکنم اما فقط برا خودم و دخترم

شلوار و لباس مجلسی بلد نیستم

همه شب سجده برآرم که بیایی تو به خوابم و در آن خواب بمیرم که تو آی و بمانی،پدرم.💔💔
خیاطی اگه استعدادشو داریناخن کاری الان تقریبا اشباعه و چن سال دیگه ناخن کاشتن از مد میوفته همین الان ...

خیاطی چقدر طول میکشه حرفه ای شم؟

خودم خیاطی میکنم اما فقط برا خودم و دخترم

شلوار مجلسی و لباس مجلسی بلد یستم

چقدر زمان میبره؟خیاطی میکنم اما فقط برا خودم و دخترمشلوار و لباس مجلسی بلد نیستم

باید بری اموزشگاه دوره لباس مجلسی  ببینی 

بستگی به استعدادت داره ممکنه شش ماهه دیگه بتونی شروع به کار کنی