2777
2789

چقد بعضیا بی ادب هستن مگر چیز خاصی گفتم؟سوال پرسیدم ... اینجا شده مکان بدگویی و این چیزا

این کجاش مشکل داره؟ وقتی چیزی با سطح پوست برخورد نکنه کجاش اشکال دارع 

مادر بزرگم میگع قدیما همه همین بودن هیچکس مشکل  رحمی نداشت... 

بنظرم هیچ اشکالی نداره این چیزا

عمق فاجعه  و میکروب تو پد هایی هست که میزاریم نه شرت من

مردم ایران فقط دنبال سوژه و مسخرع بازی هستن😑

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای بابا ترکوندیمت که بس کنی 

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

قدیمیا غلط کردن که اینجوری بودن

کثیفیه خودتونو به بقیه ربط نده

فهمیدیم کثیفی 

تاپیکت هم نظر دادن

حالا دنبال فحش جدیدی؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

یعنی چی🙁

خب چرا نمیشوری

به بارون نم نم ⛈️ به دریا 🌊 به کوه 🏞 به این آفرینش 🌌 به کشتی نوح 🌌به ماه 🌙و ستاره💥 به هفت آسمون✨ به عشقم ❤به عشقی تا مرز جنون ❤به لحظه دیدار قسم میخورم ❤دوباره با تکرار قسم میخورم❤ به عهدی که بستیم💍 قسم میخورم❤ به هستم به هستیم❤ قسم میخورم تا وقتی که قلبم❤ هنوز میزنه تا وقتی که جونی توی این تنه💖 تو روزای خوب تو روزای بد 💖همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم💕 قسم میخورم ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

من تواون تاپیکت شرکت نکردم اما اخه شمام گندشو دراوردی سال به سال ش و رت خونی نگه میداری نمیشوری بعد میگی مردم ایران فلان؟خواهشا میری شلوار بخری بخاطر خدا یه ش ورت تمیز پات کن مدیون ماها نشی از منبر  سخنرانی راجع به اخلاقیات هم بیا پایین  اه 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟