2777
2789
عنوان

چجوری یه نفر انقد جون داره که سرطان حریفش نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 54 پست
خدانکنه دور از جونت🥲💙

♥️🥲حالا این کیه که دوس داری حریفش شه😁

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیر چون دردسر حمالی هاش برای ماست

مادربزرگته؟ آدمای قدیمی بدناشون قویه مادرش شوهر منم ۶۵سالشه یه بار هم کرونا نگرفت اما من سه بار گرفتم 

نیاز به شبی دارم که فردایی نداشته باشه...

تریپ ...برنداشتم ولی دوس نداشتم موضوع تاپیکتو و بسیار متاسف شدم با احترام تاپیکتونو ترک میکنم 🙏

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

ارزوی مرگ کسیو کردن ممکنه سر خودت بیاد یا عزیزانت.. خدای ناکرده دور از جونت پس مراقب باش.. این چرخش روزگاره... و تا خدا نخواد هیچ اتفاقی نمیوفته

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
ارزوی مرگ کسیو کردن ممکنه سر خودت بیاد یا عزیزانت.. خدای ناکرده دور از جونت پس مراقب باش.. این چرخش ...

پس انشالا من بمیرم راحت شم از دستش 

از دست این خانواده 

عزیزی ندارم من فقط حیوون خونگیم برام عزیزه 

ما همسایه امون ۱۰۰ سالشه بدنش گوشت نداره دیگه واقعا همش پوست و استخونه حتی دندون هم نداره دندون مصنوعی هم نداره صورتش یه جوری شده همه ازش میترسن بعد مغزش دیه کار نمیکنه میره با دست از توی جوب ها آشغال جمع میکنه بدنش کرم و انگل گرفته زونا گرفته از یه جا افتاده بدنش شکسته ولی هنوز مونده 

اسی فک کنم خیلی بچه ای 

بترس از چرخ روزگار ک اینده ی دراز ونامعلومی پیش رو داریم همگی

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

خدایا این دست محتاج اون دست نشه🥲🙏

چه برسه به این که آدم بیوفته زیر دست بچه ها 

هم زحمت میشه واسه بچه ها هم خودمون بی عزّت میشیم...

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             اگر روزی یقین کردی جهان جای کمی دارد                         چو من سر در گریبان کن،گریبان عالمی دارد                                                                                                                   ❌️🔴 در خواست دوستی قبول نمیکنم🔴❌️