2777
2789
عنوان

چجوری یه نفر انقد جون داره که سرطان حریفش نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 54 پست
شوهر مادرشوهر و ... حتی مادرخودمم عرضه نداشت بزرگم کنه ۱۴ سالگی شوهرم داد اگه بابامو ده سالگیم از دس ...

الهی بمیرم منم مامانم مثل شما تقریبا زود ازدواج کرده میبینم که چقد از زود ازدواح کردن اسیب دید الان ۴۵ سالشه ولی داره جدا میشه به امید روزای خوب که شاید برسه زندگی کن و از این فرصتا برای قوی کردن خودت و مستقل شدنت استفاده کن

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی بمیرم منم مامانم مثل شما تقریبا زود ازدواج کرده میبینم که چقد از زود ازدواح کردن اسیب دید الان ...

شوهر دادن تو سن کم ظلمه بخدا ایشالا خدا نگهدار مادرت باشه 

نیاز به شبی دارم که فردایی نداشته باشه...

مادرتون ۴۵ سالشه میخواد طلاق بگیره ؟شما از طلاقش ناراحت نیستیت؟

ببین نمیدونم هم پدرمو دوس دارم هم مادرمو ولی مادر من هیچ وقت دپست داشتنو تجربه نکرد که هیج پدرم خیلی توهین کرد

بنظرم منو الان حایی رسوند ک هم درسمو خوندم هم دارم ازدواح میکنم میگم اونم یکم استراحت کنه بد نیس ..

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
ببین نمیدونم هم پدرمو دوس دارم هم مادرمو ولی مادر من هیچ وقت دپست داشتنو تجربه نکرد که هیج پدرم خیلی ...

منم مثل مادرتون امید دارم یه روزی طلاق بگیرم راحتشم...

ولی واسم یه ارزو محاله،، بخاطر همین ازتون پرسیدم

چندتا بچه هستید؟ 

منم مثل مادرتون امید دارم یه روزی طلاق بگیرم راحتشم...ولی واسم یه ارزو محاله،، بخاطر همین ازتون پرسی ...

من تکم عزیزم چرا نتونی؟ مامان من نه پدر مادرش پشتش بودن نه چیزی ولی یادمه همش زبان میخوند همش درس میخوند همش سعی میکرد مستقل شه توهم انجام بده به امید روزی که بتونی

این دیگه خدا داره بهش ظلم میکنه

اره بیچاره هیچ کسی هم جز یه خواهر نداره ازدواجم نکرده بچه نداره بعد متوجه کار هاش نمیشه خواهرش اینقدر سرش داد میزنه و دعواش میکنه که میوه کال نخور یا چرا خاک میخوری آشغال جمع نکن ولی اصن متوجه نمیشه

من تکم عزیزم چرا نتونی؟ مامان من نه پدر مادرش پشتش بودن نه چیزی ولی یادمه همش زبان میخوند همش درس می ...

۳تا بچه دارم خیلی کوچیک هستن

چند سال میخوام منتظر بمونم تا بزرگتر بشن نمیدونم بعد طلاق منو میبخشن درکم میکنن یانه...

۳تا بچه دارم خیلی کوچیک هستنچند سال میخوام منتظر بمونم تا بزرگتر بشن نمیدونم بعد طلاق منو میبخشن درک ...

قطعا کنار میان شک نکن وقتی بزرگ شن درکشون فرق کرده