بچها من مرداد بهم تجاوز شد ولی کلا ی دقیقه اینا بود بعد ولم کردن من بعد اون هرماه پریود میشم حتی زودتر از تایمم ی بار مهر سنو رحم دادم همه چی سالم بود ی بار اینماه سنو اوایل بارداری دادم ک سالم بود و هیچی نبود باز خیالم راحت نشد گفتم ازمایش بدم قرص سیپروترون کامپاند یک سال و سه ماهه همش میخورم با استرس،شدید امروز ازمایش دادم جوابش ۲۰ شد گفت مشکوکه بچها تروخدا من چکار کنم 😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مجردم 😭بچها من این ازمایش و ازاد دادم بدون کدملی برام دردسر نمیشه؟کسی بفهمه دارم میلرزم
ن هیچ کس نمیفهمه بکارت آسیب دیده
یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه : اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،، اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،، اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،، بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
اره واقعا شدنی نیس اونم بعد چارماه ...توضیح بیشتری نمیده ک چیشده فقط گفت ولم کردن شاید چندنفربودن نم ...
خدا نکنه ی مرد چیزی رو بخاد تا انجام نده ول کنن نیستتت کنترلش کردنش خیلی سختا ولی اسی میگه ی دقیقه من باور ندارم مگه اینکا کسی اونده باشه ..درضمن کسی ک دون لحظه بهش تجاوز بشا نمیتونه بخاطر شوک و اسنرسی ک بهش وارد شده پا بشه اگرم کسی سر رسیده حتما زنگ زدن ب پلیس ...این تاپیک عجیب