2777
2789
عنوان

لطفا بیاید بچها😭تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 11691 بازدید | 260 پست
مردی که هول باشه و امپرش زده باشه بالا واسش مهم نیست اینکه باهاش تنهاباشی یا نباشی کارشو انجام میده

ازاون حرفا بودا خواهر،

خدایا این بیشتر از اون چیزی بودکه براش دعا کرده بودم، شکرت❣️💖❣️💖❣️💖یاخوا کورد هەر بمێنێ
ن باردار نیستی بعدچهارماه اگه بودتا حالا بچه جنسیتشم مشخص بود ولی متاسفانه ام برای تجاورز 💔

😭نمیدونم‌چکار کنم دیگ ۶ تا بیبی چک زدم منفی بود از مرداد تا الان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شک وارد شده بهم ولم‌نمیکنه تراپیستم رفتم😭😭😭

اسی مجردی 

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

عزیزم کار خوبی کردی رفتی مشاوره بهتر میشه روانت،کل داستان بشه تجربه برات

از چیزایی ک بچه ها گفتن جوابش منفیه ولی حق داری وسواس شدی از ترس

خدایا این بیشتر از اون چیزی بودکه براش دعا کرده بودم، شکرت❣️💖❣️💖❣️💖یاخوا کورد هەر بمێنێ
😭نمیدونم‌چکار کنم دیگ ۶ تا بیبی چک زدم منفی بود از مرداد تا الان

ن نترس بیشترازلحاظ روحی داغون شدی برو مشاورمطمئن باش باردارنیستی

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
اره ۱۹ سالمه😭

یعنی بکارتت اسیب دیده سراین قضیه؟کاش میشد شکایت کنی،لعنت ب نرایی ک با زندگی دختر بازی میکنن

اره ۱۹ سالمه😭

عزیزم😔😔😔خدا لعنتش کنه

مجردی یا متاهل؟ من که نفهمیدم چیشدغیر ممکنه بعد ۵ ماه حاملگی تشخیص داده نشه

مجردم 😭بچها من این ازمایش و ازاد دادم بدون کدملی برام دردسر نمیشه؟کسی بفهمه دارم میلرزم

تجاوز ی دقیقه ای نشنیدم من مگر اینکه کسی اومده باشه نجات دادا اسی رو ..بعدشم تجاوز روحمو نابود میکنه ...

اره واقعا شدنی نیس اونم بعد چارماه ...توضیح بیشتری نمیده ک چیشده فقط گفت ولم کردن شاید چندنفربودن نمیتونم قضاوتش کنم