2777
2789
عنوان

لطفا بیاید بچها😭تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 11256 بازدید | 260 پست
خوا قه زای امزاکه ت،بژی ئیلام گیان🔥

قررربانتتتت🌹🌹🌹🌹کاش اونایی ک کورد او امضاشون بنویسن لااقل ک بفهمیم

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مجردم 😭بچها من این ازمایش و ازاد دادم بدون کدملی برام دردسر نمیشه؟کسی بفهمه دارم میلرزم

ن هیچ کس نمیفهمه بکارت آسیب دیده

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
مردی که هول باشه و امپرش زده باشه بالا واسش مهم نیست اینکه باهاش تنهاباشی یا نباشی کارشو انجام میده

دقیقا حالا بنظرشما مردی ک اینجور تو این شرایط باشه ب ی دقیقه اکتفا میکنه ؟؟؟

قررربانتتتت🌹🌹🌹🌹کاش اونایی ک کورد او امضاشون بنویسن لااقل ک بفهمیم

فرەن کوردەکان لێرا

خدایا این بیشتر از اون چیزی بودکه براش دعا کرده بودم، شکرت❣️💖❣️💖❣️💖یاخوا کورد هەر بمێنێ
اره واقعا شدنی نیس اونم بعد چارماه ...توضیح بیشتری نمیده ک چیشده فقط گفت ولم کردن شاید چندنفربودن نم ...

خدا نکنه ی مرد چیزی رو بخاد تا انجام نده ول کنن نیستتت کنترلش کردنش خیلی سختا ولی اسی میگه ی دقیقه من باور ندارم مگه اینکا کسی اونده باشه ..درضمن کسی ک دون لحظه بهش تجاوز بشا نمیتونه بخاطر شوک و اسنرسی ک بهش وارد شده پا بشه اگرم کسی سر رسیده حتما زنگ زدن ب پلیس ...این تاپیک عجیب

کلا ی دقیقه بود خودشون ی دفعه نمیدونم کسیو دیدن یا چی فرار کردن

برن بمیرن عوضیاااا من یک بار داشت بهم تجاوز میشد اما به لطف  دفاع شخصی که یاد گرفتم جوری زدمش که فکرکنم عقیم شد

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

فرەن کوردەکان لێرا

زانمممممم وله خو تا ح ف نزنی نمیفهمییییی

ایمه هم خیونی مو ی نژادیم .....

تمدن دیریمو قوم مادددددیم.....

اگر کرمانجی اگر هورامی ....

اگر کلهری اگر سورانی .....

افتخار بکه عازیزکممم.....

توکورد زوانی تو کورد زوانی....

خداییش نه والا

خب همین قشنگ دقیت کنی میفهمی ی جای کار میلنگه 

بعدشم کسی ک تجاوز بشه بهش تا یسال نمیتونه خودشو جمو جور کنه