2777
2789

تادیروزپامیشدبازی میکردمیخندید دکترش چندروزپیش تشخیص دادکمی رفلاکس داره وبهش داروداده الان ازدیشب خوابیده فقط براشیربیدارمیشه ۳ماهشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید دل دردش خوب شده و الان آرومه

اما ریسک نکن دکتر ببر ببین خدایی نکرده مشکلی نباشه 

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود             

شاید دل دردش خوب شده و الان آرومهاما ریسک نکن دکتر ببر ببین خدایی نکرده مشکلی نباشه

آخه ظهرم بیدارش کردم بردم حموم حالش خوب بود فقط زیادی میخابه دیگه انگارهمون بچه نیست

دادم بزاشیربیدارمیشه میخوره ومیخابه

اوخی..

بچه آرومه

بچه ها دو دسته هستند. 

دسته اول همش بیدارن خوابشون کمه. 

دسته دوم  بیشتر خوابن. 

بچه اولم همش بیدار بود. اذیت می‌کرد یک ساعت بیدار. یک ساعت خواب. تا شش ماه. من شدم نی قلیون. 

بچه دومم فقط خواب بود. من چاق شدم.. 

اوخی..بچه آرومهبچه ها دو دسته هستند. دسته اول همش بیدارن خوابشون کمه. دسته دوم بیشتر خوابن. بچه اول ...

من بچه اولم تا۷ماه خواب نداشت فقط جیغ دادگریه بااینکه به اینم دکترگفت رفلاکس داره ولی بهترازاولیه هست

آخه ظهرم بیدارش کردم بردم حموم حالش خوب بود فقط زیادی میخابه دیگه انگارهمون بچه نیست

ببین من دکترم گفته بود. 7 قطره این فکول. بده. من 3 قطره میدادم بچم هم آروم میشد هم  نیم ساعت بعد خوابش می‌برد  سر حالم بود 

توام اگه میتونی مقدار دز داروشو کم کن