2777
2789

اول بگم که من ۲۰ سالمه و شوهرم ۲۷)

توسن کم ازدواج ناموفق داشتم به اجباره خانواده و جدا شدم بعد یه سال عاشق شدمو با مخالفتای خانوادم ازدواج کردیم شوهرمو خانوادش خیلیی خوبن دوسم دارن همشون کلا که بافرهنگن ولی بعد عروسی متوجه شدم شوهرم ناس مصرف میکنه و منم متنفرم از این مخدر خلاصه هردفه قول و قسم میداد که دیگه نمیکنه ولی دوباره میرف سمتش تا بعد یسال ادامه داش این دروغش و منم که خسته شدم از دروغاش  کسیو ندارم دردودل کنم چون همه مخالف بودن با ازدواجم دیگه کم اوردم و نتونستم تحمل کنم و به خانوادش گفتم همشون خیلی سرزنشش کردن و شوهرم شرمنده شدو گف دیگه نمیکنم قول میدم به منم خیلی التماس کرد ببخشمش خلاصه برگشتم خونه و دوماه بعدش دوباره دیدم و ایندفه که دیگه دنیا واسم انگارتموم شده بود از زور گریه بلند شدم رفتم خونه مامان بزرگش. رفتم اونجا که یکم حواسم پرت شه تا یه تصمیم درست بگیرم خونه مامان بزرگش همیشه خیلی شادن خاله هاش بیشتر اونجان و بگو بخند براهه و من اونروز از شدت غصه حالم خیلی بد بود مادرشوهرمم اونجا بود داشتم بهش میگفتم که دیدمو دیگه نمیتونم بمونم تو اون زندگی یهویی سرم گیج رفتو بیهوش شدم زنگ زدن امبولانسو خلاصه که شوهرم اومده بود زار زار گریه میکرد بالاسرم میگف گوه خوردم غلط کردم دیگه خاله هاشو مامان بابابزرگش فهمیدن خیلی سرشناسن و خیلی از شوهرم ناراحت شدن. دیروز رفتم دسشویی توی چاق دسشویی لبیه ناس بیرون بود نمیدونم از قبل بوده یا الان ولی بنظرتون اگه دیدم چیکارکنم بخدا بسرم میزنه فرارکنم یا خودکشی کم اوردم بسمه دیگه من خیلی اذیت شدم توزندگیم😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا خدا ناس چیه دیگه😐بعد شما فقط از این مواد متنفری از بقیه ی مواد هانه؟

ناس یه مخدره میذارن زیر لبشون خخ من وقتی از ناس که از همه مخدرا فروون تره متنفرم یعنی به بقیه اصلا فکرم نمیکنم که بخوام حتی بسازم باهاش

ناس چیه؟ علائمش چیه؟

یه مخدره سبز رنگه میذارن زیر لبشون علائم خاصی نداره یه سرحالیه زودگذر بهت میده البته بازم من دقیق نمیدونم فقط باید ببینی که بفهمی طرفت مصرف میکنه وگرنه هیچجوره حالیت نمیشه😢

ناس چیه؟ شما میدونی؟

🤣🤣🤣🤣🤣خیلی با مزه ای ....یک مخدری هستش ک از پودر واجبی درست میشه سرگیجه میاره ما یک پیرمردی تو فامیل داشتیم همیشه مصرف می‌کرد خدا بیامرز اونجا فهمیدم چیه و فقط اندازه یک دقیقه سرگیجه میاره همین مثل سیگار

دوستان من کاربری هزارممه بخاطر اینک همش تو تایپیک خرافه خودمو مثل سوسک انداختم و خواستم بگم خرافه فه ان و له شدم در جا🤕🤣🤣 و اینک ازینکه بعضیا میگن جدید ورودی جدید عضویتی یا نمیدونم مردی زن نیستی من تو قسمت تماس باما قسمت مدیریت هم عکسمو یهویی دادم و همون لحظه فیلممو دادم و وویس دادم من ب شخصه دوستانی مهشید جون  مثل نیل عزیز دختر قهوه فروش و اوج آسمان جونم  و نسرین جون و بهار جون  اینا باهاشون تو خصوصی هم صحبت کردیم هم شمارمو دادم میدونن مرد یا پسر نیستم ....نی نی یار های عزیز و محترم بخدا دیگ شماره ندارم لطفا دیگ فکر نکنید من پسر یا مرد هستم اگ دیدین من تو تایپیک خرافه یک نقطه گذاشتم بعد تعلیق مشکی کنید  دوستانی ک من حتی شمارمو دادم ک واقعا ثابت بشه بهشون پسر و مرد نیستم و ثابت شده بهشون واقعا زن هستم ....نی نی یار های محترم و همکاران بخدا من تنها جایی هستش ک میام از دردای دنیای واقعیم کمتر احساس درد کنم  اگر دیدین من ب دختری یا خانمی درخواست دادم در جا تعلیق مشکیم کنید اگر دیدید من در تایپیکی ب کسی بی احترامی منظورم حالا جنسی یا هر چی کردم بعد فکر کنید مرد مریضم بعد درجا بلاکم کنید ولی اگ بی دلیل کسی بخاطر اینک البته اینجا کسی اینطوری نیس معمولا پسر بچه های مریض زن نما اینکارو میکنن گزارش میزنن یا نی نی یار تگ میکنن و میگن منه بدبخت مرد هستم و درجا تعلیق مشکیم میکنید ولی تو رو خدا قبلش اول مطمئن شین اگ ثابت نکردم ک دوباره وویس و عکس و فیلم از خودم همونجا ندادم  ک من زن هستم و مرد بودم بعد تعلیق مشکی بزنید ممنونم  اینو فقط نوشتم ک همه خانوما محترم و همکاران و نی نی یار ها در جریان باشند با سپاس

بنظرم خودتو داری الکی نابود میکنی با حرف زدن و براش همش آدامس بخر بخوره بعدم از معایب مصرفش بگو که س ...

کلی گفتم خودشم قبول داره که عوارض داره وقتیم حرفش میشه میگه از برگردم به عقب هیچوقت تکرارش نمیکنم ولی من همیشه میگم هنوزم دیر نیس ماهیو هر وقت از اب بگیری تازس ولی نمیدونم چرا بازم وسوسه میشه💔

🤣🤣🤣🤣🤣خیلی با مزه ای ....یک مخدری هستش ک از پودر واجبی درست میشه سرگیجه میاره ما یک پیرمردی تو ف ...

بخدا اول باره می‌شنوم. خدا خودش رحم کنه من به خاستگارم گفتم بفهمم حتی تفریحی سیگار کشیدی تو هر مرحله ای که باشیم جدا میشم