2777
2789
عنوان

جمله ای که فقط بعضی افراد میتونن درکش کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 921 بازدید | 86 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین عزیز تعادل بهترین چیزه تو حمایت از دختر ها هم باید تعادل باشه عقاید فمنیستی فقط زن و دختر رو از ...

این اصلا عقاید فمنیستی نیست 

اینایی که میگم برا پسر هم صدق میکنه 

اگر پسر هم خوانواده درستی داشته باشه با دختر مردم همچین کاری نمیکنه 

شما متوجه حرفای بنده نمیشی فقط میخوای یه چیزی بگی که جواب داشته باشی

بحث با آدمی که خودشو زده ب خواب بی فایده هست

این اصلا عقاید فمنیستی نیست اینایی که میگم برا پسر هم صدق میکنه اگر پسر هم خوانواده درستی داشته باشه ...

پس الان شما میگی پسر های لاشی جامعه هم بی تقصیرن

پس اگه پسری به دختری تجاوز کرد باید گفت تقصیر این نیس تقصیر مامان و باباشه😐

من معنی نمیکنم اعتقاداتم معنی میکنه دینم معنی میکنه

ولی بذار عقلت برات تصمیم بگیره نه اینکه به زور تفکری و بهت غالب کنن

من شما رو نمیگم ولی اینکه به حرف یه سریا باشه دختر موهاش بیرون باشه یا مثلا از روی کنجکاویش با یه پسر صرررفااا دوست معمولی بوده پدرش حق داره کتکش بزنه محدودش کنه و ...

اسمش هم گذاشتن غیرت و ناموس پرستی  

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

ولی بذار عقلت برات تصمیم بگیره نه اینکه به زور تفکری و بهت غالب کننمن شما رو نمیگم ولی اینکه به حرف ...

من با عقلم دینمو انتخاب کردم شما چی مطمئنی این افکار رو بهت تزریق نکردن؟

ببین کتک که کلا خیلی کار مضخرفیه ولی دین من میگه ارتباط با نامحرم چه از سر کنجکاوی چه هر چیز دیگه و در هر اندازه ای اشکال داره و پدر وظیفه اش اینه که دخترش رو تا حدی محدود کنه که مشکلات وحشتناک تر بوجود نیاد

چون ممکنه یه وقت اون دختر از رو کنجکاوی بخواد چیز های دیگه رو هم امتحان کنه

خیلی مسمومی

اره تو فکر کن مسمومم طرز فکر بقیه بتو هیچ ربطی نداره من ب پاک بودن و پاک موندن اعتقاد دارم تو ب یه چیز دیگه 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

اگر قانونی بیاد که هر بچه ایدبه دنیا آمد زنده به گور میشه قاعده شما عملی میشه .

طرز فکر من هیچ ربطی ب شما نداره و اینی هم ک گفتی خیلی بی ربط بود نه که الان با روشن فکر بازیاتون جامعه خیلی سالمی ساختید ب همینم ادامه بدید انشاالله بهتر هم میشه با کلی پسرو دختر هرزه و خراب و تنوع طلب 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

اره تو فکر کن مسمومم طرز فکر بقیه بتو هیچ ربطی نداره من ب پاک بودن و پاک موندن اعتقاد دارم تو ب یه چ ...

عقاید شما ضربه میزنه به جامعه. همچیننم نمیتونی بگی به تو مربوط نیست

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               
طرز فکر من هیچ ربطی ب شما نداره و اینی هم ک گفتی خیلی بی ربط بود نه که الان با روشن فکر بازیاتون جام ...

طرز فکر و برنامه‌ریزی نا کارامد شما و امثال شما باعث به وجود آمدن فقر و فساد در جامعه شد . ناگذیر دامن خانواده خودتون هم میگیره فکر نکن این آشی که پختین فقط گیر همسایه ها میاد . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

عقاید شما ضربه میزنه به جامعه. همچیننم نمیتونی بگی به تو مربوط نیست

اتفاقا از نظر من عقاید شماست ک به جامعه میزنع اگه اینجوریه عقاید شمام ب من مربوطه و میتونم مجبورت کنم عقایدتو عوض کنی خوبه حالا؟

من معتقدم روابط بین جنس مخالف از ریشه اشتباهه مگه اینکه اون رابطه هدف دار باشه و بخواد ب ازدواج منجر بشه در غیر اینصورت میشه همینی ک هر روز داری میبینی کلی دختر و پسر تنوع طلب ک ب یه آدم قانع نیستن اینجور آدما هیچوقت لیاقت ازدواج و زندگی مشترک رو ندارن چون دست خودشون نیست انقد هر روز با یکی بودن طاقت ندارن ی نفرو تحمل کنن خیانت می‌کنن این نظر منه و هیچ ربطی ب دین و مذهب هم نداره

و معتقدم روابط ناسالم اینجوری روح آدم رو کثیف و سیاه می‌کنه

یه سریا ک دشمنای بشریت هستن با گسترش روابط غلط زنو و مرد خواستن ک با غرق کردن مردم تو شهوت و تنوع طلبی و خوش گذرونی مردم رو از هدف اصلی زندگی و خیلی از حقایق دور کنن ک متاسفانه همین کارو موفق شدن انجام بدن دلیلی برای بحث نمی‌بینم در هر صورت موفق باشی

نشستی از درد گریه کنی به خاطر بابایی که محبت نکرد بهت 

کاش اصن عصبی میشد ولی محبتم می‌کرد 

هیج درکی از بابا ندارم

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید..حال ندارم ولم کنننن شبیه عکس پروفایلممم.

وای به روزی که دختر همه غلطی بکنه توقع داشته باشه باباش مثل سیب زمینی باشه🤦‍♀️

بهترین پست این تاپیک 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

💛💚❤💙🧡💜💛💚❤💙💜💛💚❤💙🧡💜💛💚