وای به روز دختری که بجای اینکه بگه به بابام میگم اذیتم کردی
میگه تو رو خدا به بابام نگو منو میکشه.
الان اونجاییم که شاعر میگه: گفتنش شاید نباشد مرهم دردی ولی زندگی آن طور که باید ؛ بر مراد ما نرفت :( از دردناکترین لحظات؟ وقتی حالت خوب نیست و اونی که انتظار داری حالت رو خوب کنه، بهت بی توجهی میکنه.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اتفاقا این پدرایی که میزنن و محدود میکنن بیشتر احتمال داره بچه هاشون بیرون خونه دنبال محبت بگردن چون اون محبتو تو خونه پیدا نکردن. پدر خوب و باغیرت اونه که به موقعش محبت کنه، به موقعش سخت بگیره و به موقعشم حمایت کنه
پس الان بابا مقصره پسره مقصره دختره قدیسه؟نهه خیر همه تو این مسئله تقصیر دارن هم پدر هم اون پسر آشغا ...
هر کسی به اندازه خودش مقصره این موضوع هم فقط برای زمانی نیست که رابطه ای بین پسر و دختر ایجاد بشه میتونه بعد از ازدواج باشه یا حتی مسائل دیگ بهتره فقط این جمله رو توی روابط به قول شما بدون چارچوب قرار ندیم
الان اونجاییم که شاعر میگه: گفتنش شاید نباشد مرهم دردی ولی زندگی آن طور که باید ؛ بر مراد ما نرفت :( از دردناکترین لحظات؟ وقتی حالت خوب نیست و اونی که انتظار داری حالت رو خوب کنه، بهت بی توجهی میکنه.
وای به روزی که دختر همه غلطی بکنه توقع داشته باشه باباش مثل سیب زمینی باشه🤦♀️
تا اینکه شما غلط و چی معنی کنی
کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شدكوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود بردمن پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين مي نوازد، آرام، آرام. پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد