2777
2789
عنوان

علایم عفونت ادراری چیه باردارم

97 بازدید | 26 پست

ازمایش دادم یکم عفونت ادرار دیده شده دکترم گفت چیزی نیست اگه علائم داشته باشی باید درمان بشی 

من موقع ادرار کردن اصلا علایم مثل خارش و سوزش و درد ندارم ولی همینجوری که نشستم یا راه میرم مجرای ادراریم تیر میکشه حالا نمیدونم عفونته یا نه

تنبل نیستم اما در مصرف انرژیم صرفه جویی میکنم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشکال نداره 

چیز خاصی نیس 

فقط اگه میتونی یکم اب و سرکه سیب درست کن وقتی میری دستشویی خودتو باهاش بشور بعد خشک کن و شرت نپوش 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
همین تیر کشیدن ودل دردمن مدام می‌گرفتم تو بارداریدکترم گفت آب جوشیده یا تصفیه شده بخور خودتو خشک کن ...

برا من دردش شدید نیست علایمم ندارم 

همین تیر کشیدن ودل دردمن مدام می‌گرفتم تو بارداریدکترم گفت آب جوشیده یا تصفیه شده بخور خودتو خشک کن ...

تا آخر بارداری داشتین؟ باعث زایمان زودرس نشد؟

منم دارم دائم دارم قرص میخورم هم نگران جنین هستم که این قرصا بدنباشه هم زایمان زودرس 

عفونتت زیاد بود یا کم برا من چون کم بود چیزی نداد

باید قرص میداد چون زیاد میشه منم از همین تیرکشیدن شکم شروع شد اول کم بود قرص داد۲۴ساعتی بخورم اون تاثیر نداشت زیاد شد الان چرک خشک کن ۶ساعتی میخورم حالمم داغونه با قرصا

با دکترت مشورت کن قرص لاکتوفم بهت بده هم عفونت رو خوب میکنه هم کلا جلوگیری میکنه ار عفونت

دفعه بعدی کی باید ازمایش بدم این ازمایشو همراه با ازمایش قند دادم

باید قرص میداد چون زیاد میشه منم از همین تیرکشیدن شکم شروع شد اول کم بود قرص داد۲۴ساعتی بخورم اون تا ...

خب علایمی ندارم درد شکمم ندارم که یه کوچولو مجرای ادرارم تیر میکشه فقط