2777
2789
عنوان

دعای جدایی گرفتن برام

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 80 پست
پس الان من تورو جادو می‌کنم اجی مجی لاترجی

عزیزم قبول نداری خرافاته یا هرچی وقتتو اینجا تلف نکن ، بیخیال من دنبال ۴ تا جواب درستم الان وقت شوخی نیس

درجهانی دیگر،شاید…
یه شخصی برام باطلش کرد من نمیدونستم دعا دارم خودم

خب عزیزم خودتون باید دعاها و سوره هایی که برای دفع جن و جادو هست رو همیشه بخونید و بدنتون رو محافظت کنید ، دوباره باطل کنید و دعا بگیرید و همراه خودتون داشته باشید و خودتون هم معوذتین و آیات اهر سوره بقره (سه ایه اخر) رو صبح مغرب و قبل خواب بخونید .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس الان داری چیکار میکنی شوهرت اینجوریه؟ راست میکه منم دقیقا ذهنم نسبت به شوهرم همینجوریه

اها دیدی پس دروغ نیست 

از کی اینجوری شدی دقیقا؟

والا بلاتکلیفم نمی‌دونم چکار کنم دعانویسا الان اکثرشون شیادن میترسم برم پول بریزم تو حلق ی دعانویس متقلب وگرنه می‌رفتم 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

ب سبک زندگیت نگاه کن واقعا ببین ریشه تو خودت ندارهمشکل شایذ از خودت باشه هورمون هات بهم ریخته خسته ا ...

اینکه دیوانه وار شوهرمو دوس داشته باشم و یهو بعد چندسال ازش بدم بیاد و این نفرت ۵ سال ادامه داشته باشه هورمونام بهم ریخته؟؟؟

درجهانی دیگر،شاید…
نه جای دعا نویس نرو فقط و فقط پیش کسی برو که با قرآن بتونه مشکلت روحل کنه

می‌خوام همین کارو بکنم 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

اها دیدی پس دروغ نیست از کی اینجوری شدی دقیقا؟والا بلاتکلیفم نمی‌دونم چکار کنم دعانویسا الان اکثرشون ...

ببین من عاشق شوهرم بودم ، یک ثانیه ازش دور بودم گریه میکردم، حدودا ۵ ساله کم کم ازش دور شدم دیگه به جایی رسید که حتی میخوام باهاش حرف بزنم نمیتونم نگاش کنم ،حاضرم خودمو بکشم ولی باهاش زندگی نکنم، میدونم گناه داره خودشم خسته شده ، ولی بخدا منم دارم زجر میکشم

درجهانی دیگر،شاید…
اینکه دیوانه وار شوهرمو دوس داشته باشم و یهو بعد چندسال ازش بدم بیاد و این نفرت ۵ سال ادامه داشته با ...

ب حرفای اینا توجه نکن برو پیش ی عالم دینی یا کسی ک با قرآن سحر و اینارو باطل می‌کنه 

ببین من عاشق شوهرم بودم ، یک ثانیه ازش دور بودم گریه میکردم، حدودا ۵ ساله کم کم ازش دور شدم دیگه به ...

چقد گناه داره شوهرت منم دقیقا الان مثه شوهرت گیر کردم تو این زندگی 

بچه داری؟ ی فکری بکن برای این مشکل 

ب حرفای اینا توجه نکن برو پیش ی عالم دینی یا کسی ک با قرآن سحر و اینارو باطل می‌کنه

انفاقا همجین شخصی برام باطلش کرد و گفت انقدر دعات سنگینه که فقط جونت نجات پیدا کنه

درجهانی دیگر،شاید…
چقد گناه داره شوهرت منم دقیقا الان مثه شوهرت گیر کردم تو این زندگی بچه داری؟ ی فکری بکن برای این مشک ...

نه بچه ندارم شوهرم اصرار داره بچه بیاریم ولی من بخاطر همین حسم نمیتونم

درجهانی دیگر،شاید…
انفاقا همجین شخصی برام باطلش کرد و گفت انقدر دعات سنگینه که فقط جونت نجات پیدا کنه

وای خدای من 🥺🥺 یعنی می‌گفت کار دیگه ای نمیشه کرد؟

من کاری ندارم ب اونایی ک خودشون مشکل داشتن من خودم ب عینه دیدم ی زنو شوهر سر هیچی طلاق گرفتن آخرشم م ...

می گم دیگه الان کاربلد وجود نداره اولشم گفتم طلسم و سحر وجود داره

خودم رفتم پیش دو نفر هر دو حرفا عین هم آخرم هیچی  

البته چند سال پیش ن الان

کلا بازار این کارا داغ‌تر از قبل شده ولی از هر صد هزار نفر یه نفر شایذ واقعا توانایی داشته باشه بقیه الکی ان‌

الان نود درصد آدما درگیر جن عاشق می شن چون جهان ما بهشون نزدیکتر شده سبک زندگی امروزه هم مزید بر علت

همین همجنس گرایی یا خو د ارض یا نزول و غسل واجب ب گردن داشتن خوردن مشروب تماشای فیلم پ یا دنبال کردن زنای لخت تو مجازی همه ی اینا مشکلات ماورایی ایجاد می کنه نیازی هم نداره کسی بره برای طرف سحر بزنه