2777
2789
عنوان

دعای جدایی گرفتن برام

454 بازدید | 80 پست

بچه ها تا حالا دیدین واسه کسی دعای جدایی بگیرن طرف متوجه بشه باطلش کنه ولی بازم جدابشه؟توروخدا هرچی دربارش میدونین بگین

درجهانی دیگر،شاید…

حس میکنم این دعا ها و اینا اثری نداره و تلقین اگرم بشه

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اینا خرافاته

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

خدایی که در اسمان وزمینیی شر هرچی دعانویس و جادو جنبل کنه از زمین پاک بفرما

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

سوره ناس رو بخونید معنیشو ببینید میفهمید که الکیه یا خرافاته یا چی ،،، از خدا اگر دور باشیم شیطان بهمون نزدیک میشه این جادو جنبل هم از شیطان هست ، نزدیک خدا باشی ریسمان خدا رو چنگ بزنی خدا نجاتت میده ، پس اگر باطل کردید باید به روش قرآنی باشه و هیچ وقت هم قرآن و اذکار قرآنی رو از خودتون دور نکنید تا دوباره دچارش نشید

دعا وجود داره از قدیم بوده منم باور نداشتم اما واقعا وجود داره

به نظرم ولی بیشتر داستان تلقین 

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

سوره ناس رو بخونید معنیشو ببینید میفهمید که الکیه یا خرافاته یا چی ،،، از خدا اگر دور باشیم شیطان به ...

من باطلش کردم اما دوباره و دوباره اون شخص که نمیدونم کیه برام گرفت دوباره دعای جدایی و مرگ گرفت که باطل کردم اما بااینکه باطل شده حالم خوب نشده

درجهانی دیگر،شاید…
تلقین به چی؟ من روحمم خبر نداشت حتی

نه بعد از شکست و ناامیدی و.. ادم دنبال مقصر می‌گرده میتونه اینم باشه 

من باطلش کردم اما دوباره و دوباره اون شخص که نمیدونم کیه برام گرفت دوباره دعای جدایی و مرگ گرفت که ب ...

چطوری باطل کردید ؟ مطمئن هستید باطل شده ؟ ... ببین باید هیچ وقت اذکار و اوراد و قرائت رو از خودت دور نکنید ، وقتی شیطانی رو اجیر میکنن برای لنسان اون شیطان به بند دراومده و کارش فقط و فقط همینه که مسولیتی رو که در گردنش هست رو انجام بده تا بتونه ازاد بشه ، اون همیشه و در هر حال پیگیر هست تا شما غفلت کنی تا دوباره بتونه کارش رو ادامه بده ، شما نباید بهش اجازه بدید و غفلت کنید