2777
2789
عنوان

دعای جدایی گرفتن برام

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 80 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم فکر میکردم خرافاته یکی بهم میکفت مسخره میکردم تا اینکه اسیر شدم خودم

همش راسته اینایی که میگن خرافاته با حقایق آشنا نشدن یا اینکه رفتن پیش دعانویس دروغگو و شیاد

اونایی که موکل دارن و با اجنه در ارتباط هستن هرکاری از دستشون برمیاد از عاشق کردن ی آدم گرفته تا دل سیاهی ی آدم عاشق از عشقش، طلاق بین ی زنو شوهر و .....

منم مشکل دارم بزرگترین مشکلم اینه ک شوهرم دوسم نداره و مدام خیانت می‌کنه یبار خودش گفت هرکاری میکنم نمیتونم دوست داشته باشم احساس میکنم یکی اینو تو مغزم میخونع احساس میکنم یکی مجبورم می‌کنه 

و منم از چن تا بزرگتر اینو سوال کردم اونام گفتن ممکنه شوهرتو طلسم کرده باشن منم دیگه فعلا دنبالش نرفتم میترسم از جنو اینا 

اما بقیه می‌رن نتیجه هم میگیرن هیچی شون هم نمیشه من ترسوام

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

دختر بخوان سحر و جادو کنن سخته بعدم به هر دعانویسی آدم نباید اطمینان کنه...

خب منکه دعا نگرفتم بخوام اعتماد کنم من نهایتا ۴ تا ذکر قرانی کفتم اونی که برام دعا کرفته چندین ساله داره اینکارو میکنه و باز اخر طلسم سنگین گرفت و پول زیادی هم داد

درجهانی دیگر،شاید…
همش راسته اینایی که میگن خرافاته با حقایق آشنا نشدن یا اینکه رفتن پیش دعانویس دروغگو و شیاداونایی که ...

پس الان داری چیکار میکنی شوهرت اینجوریه؟ 

راست میکه منم دقیقا ذهنم نسبت به شوهرم همینجوریه

درجهانی دیگر،شاید…
وجود داره ولی الان ادم کار بلد نیست همه شیاد و کلاهبردارن خیلی از ماها مشکلات ماورایی داریم ک مربوط ...

من کاری ندارم ب اونایی ک خودشون مشکل داشتن من خودم ب عینه دیدم ی زنو شوهر سر هیچی طلاق گرفتن آخرشم معلوم شده یکی براشون دعای جدایی گرفته، خواهرشوهرم دیوانه وار شوهرشو دوست داشت یهو جدا شدن خودشم میگه نمی‌دونم چم بود ازش متنفر شدم هنوزم همین حسو داره شوهر بیچارش هنوزم میگه اگه برگرده من از خدامه زن هم نگرفته هنوز منتظر خواهرشوهرمه

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

خب پس علت چیه اگه دعا نیس

ب سبک زندگیت نگاه کن 

واقعا ببین ریشه تو خودت نداره

مشکل شایذ از خودت باشه هورمون هات بهم ریخته خسته ای دچار اختلالات خلقی شدی رفتار همسرت با چیزی ک قبل ازدواج می دیدی فرق کرده اینا برای همه اتفاق می افته 

همه ی اینا هم می تونه در اثر کمبود بعضی ویتامین ها هم اتفاق بیفته مثل ویتامین د یا گروه ب 

نود و نه درصد این دعانویسا همینو می گن بخدا 

دعوا و بحث و همه دارن 

همش راسته اینایی که میگن خرافاته با حقایق آشنا نشدن یا اینکه رفتن پیش دعانویس دروغگو و شیاداونایی که ...

نه جای دعا نویس نرو فقط و فقط پیش کسی برو که با قرآن بتونه مشکلت روحل کنه