2777
2789
عنوان

دعای جدایی گرفتن برام

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 80 پست
چطوری باطل کردید ؟ مطمئن هستید باطل شده ؟ ... ببین باید هیچ وقت اذکار و اوراد و قرائت رو از خودت دور ...

یه شخصی برام باطلش کرد من نمیدونستم دعا دارم خودم

درجهانی دیگر،شاید…

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدایی باید طرف خیلیی کار درست باشه ک دعاش بگیرهمن الان واسه ازواج ک امر خیره دوبار دعا گرفتم هیچی نش ...

اونی که دعای جدایی گرفته رو میگین؟

درجهانی دیگر،شاید…

اینایی که میگید همش خرافاته منم قبلا نظرم مثه شما بود اما باید بهتون بگم هرچی تا الان شنیدید هر آموزشی دیدید همش دروغ بوده اینا خرافات نیست و واقعا وجود داره فقط اون بالایی ها می‌خوان مارو از حقیقت دور کنن لطفاً بیدار بشید 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

اینایی که میگید همش خرافاته منم قبلا نظرم مثه شما بود اما باید بهتون بگم هرچی تا الان شنیدید هر آموز ...

منم فکر میکردم خرافاته یکی بهم میکفت مسخره میکردم تا اینکه اسیر شدم خودم

درجهانی دیگر،شاید…
از کجا فهمیدین ک دعا گرفتن برات

یهو از شوهرم متنفر شدم اونم بدون اینکه ب من بگه رفت پیش یکی که بلد بود اون شخص بهش گفت دعای جدایی بارها براش گرفتن ولی چون جواب نداد دعای جدایی و مرگشو کرفتن

درجهانی دیگر،شاید…
اینایی که میگید همش خرافاته منم قبلا نظرم مثه شما بود اما باید بهتون بگم هرچی تا الان شنیدید هر آموز ...

وجود داره ولی الان ادم کار بلد نیست همه شیاد و کلاهبردارن 

خیلی از ماها مشکلات ماورایی داریم ک مربوط ب سبک زندگی یا محیط زندگیمون با بعضی از کارای خودمونه 

جهان هم ب سمتی رفته ک حجاب بین ما و موجودات غیر ارگانیک داره نازکتر می شه 

خیلی از مشکلات ما مربوط ب گرفتن دعا و طلسم توسط دیگران نیست