2777
2789
عنوان

دعای جدایی گرفتن برام

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 80 پست
وای خدای من 🥺🥺 یعنی می‌گفت کار دیگه ای نمیشه کرد؟

میگفت خدا لعنت کنه کسیو که دل نسوزوند واست این دعارو گرفت،من تا حالا همچین چیزی ندیدم ، گفت باطلش کردم اما من همچنان حالم بده

درجهانی دیگر،شاید…
میگفت خدا لعنت کنه کسیو که دل نسوزوند واست این دعارو گرفت،من تا حالا همچین چیزی ندیدم ، گفت باطلش کر ...

والا نمی‌دونم چی بگم خودمم وضعیت تو هستم منتهی برعکسه شوهر منم از من بدش میاد مطمنم دعا براش گرفتن بعد بهشم میگم اگه ازم بدت میومد چرا باهام ازدواج کردی میگه تو عاشقم بودی عذاب وجدان داشتم ک بلایی سر خودت نیاری مگه میشه آدم بخاطر عذاب وجدان ازدواج کنه؟

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انفاقا همجین شخصی برام باطلش کرد و گفت انقدر دعات سنگینه که فقط جونت نجات پیدا کنه

منم دعا دارم اون از زندگی اولم که گرفتن بمونم که جدا شدم اینم از زندگی فعلیم گرفتن بی حال و بی جونم اصلا دلم نمی‌خواد شوهرم نزدیکم بشه.یه دعانویس گفت گرفتن به مرور مریض بشی و تموم .خیلی دعات سنگینه اصلا دستم نمیاد باطل کنم همینطوری دارم زندگی میکنم

ببین من عاشق شوهرم بودم ، یک ثانیه ازش دور بودم گریه میکردم، حدودا ۵ ساله کم کم ازش دور شدم دیگه به ...

حالا بهت می گم ناراحت می شی

اول دیوانه وار می پرستیدی طوری ک ا ثانیه دور بودی گریه می کردی!!!اینم والا طبیعی نیست 

کلا ن عشقت طبیعی بوده ن نفرتت

بازم خود دانی 

والا نمی‌دونم چی بگم خودمم وضعیت تو هستم منتهی برعکسه شوهر منم از من بدش میاد مطمنم دعا براش گرفتن ب ...

من الان بخاطر عذاب وجدان اینکه شوهرم بلایی سرخودش نیاره موندم وگرنه جدا میشدم

درجهانی دیگر،شاید…
می گم دیگه الان کاربلد وجود نداره اولشم گفتم طلسم و سحر وجود دارهخودم رفتم پیش دو نفر هر دو حرفا عین ...

حرفای توام درسته اما تنفر یهویی فرق داره با همه اینا 

مردا الان تحت تاثیر اینجور چیزا هستن بیشتر تا زنا 

الان مطمنم استارتر براش دعا گرفتن 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

منم دعا دارم اون از زندگی اولم که گرفتن بمونم که جدا شدم اینم از زندگی فعلیم گرفتن بی حال و بی جونم ...

وای خدای من🥺🥺🥺 برات ناراحت شدم خدا لعنت کنه اینجور آدمایی رو چرا واسه بقیه دعا میگیرن خدا خوار و خفیفشون کنه

وای خدای من🥺🥺🥺 برات ناراحت شدم خدا لعنت کنه اینجور آدمایی رو چرا واسه بقیه دعا میگیرن خدا خوار و ...

خیلی عذاب میکشم خیلی .نمی‌دونم به دو نفر شک دارم یه همسر سابق همسرم که همیشه و همه جا میگه نمیزارم آب خوش از گلوش پایین بره یکی هم مادرشوهرم چون عقل درست و حسابی نداره فقطم به من اثر داره شوهرم بدبخت فقط برام گریه می‌کنه می‌دونه از عمد نیست

خیلی عذاب میکشم خیلی .نمی‌دونم به دو نفر شک دارم یه همسر سابق همسرم که همیشه و همه جا میگه نمیزارم آ ...

کار زن سابق شوهرته شک نکن 

حتما شوهرت بهش ظلم کرده 

کار زن سابق شوهرته شک نکن حتما شوهرت بهش ظلم کرده

نه اون عوضی زندگی بکن نبود .فکر نمی‌کرد شوهرم طلاقش بده .حسوده با اینکه ازدواج کرده زندگیه خوبی داره ولی هنوز دنبال زندگیه منه

نه اون عوضی زندگی بکن نبود .فکر نمی‌کرد شوهرم طلاقش بده .حسوده با اینکه ازدواج کرده زندگیه خوبی داره ...

اون دیگه غیر نرماله 😑😑😑 شوهر کرده زندگیش خوبه هنوز دنبال شماست؟ خب اگه زندگی بکن نبوده چرا برا شوهرت حرص میخوره این عجیبه برام 

مثلا خواهر شوهر من ک طلاق گرفته همین ک میگم فکر کنم طلسمش کردن الان داره دنبال زن برا شوهر سابقش میگرده ک دست از سرش برداره 

اون دیگه غیر نرماله 😑😑😑 شوهر کرده زندگیش خوبه هنوز دنبال شماست؟ خب اگه زندگی بکن نبوده چرا برا شو ...

چون شوهرم خرش بود .فکر نمی‌کرد طلاقش بده .مریضه خواهر مریض.مریض نبود میشست زندگیش و میکرد والان من ۱۷ساله جدا شدم از همسر اولم چیکار دارم اون چیکار می‌کنه مگر اینکه زندگی خوبی داشته بودم ولی یهو طلاقم بده تو شوک باشم