2777
2789
عنوان

میخوام جاریم رو پا گشای کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 30 پست

نگو چشمشون دراد بگو میخوام کدبانو گری و هنرمندی مو نشون بدم ..وایب مثبت بده 🥰 کوفته تبریزی، زرشک پلو مرغ و کباب تابه ای درست کن هم خوشمزه ن هم همه پسند .سالاد فصل و سالاد اندونزی .سوپ جو 

تپل سلطان هستم سوگلی دربار  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکر ما خانواده سختگیری نیستیم

ی نوع خورشت درست میکنیم یا قورمه یاقیمه یا زرشک پلو

با سالاد یا ماست و خیار ترشی داشتی بزار نداشتی زیتون یاهرچی ک داری

میوه هم هرچی تو بازاره سیب نارنگی پ تقال

درکنارشم چای و قند و شکلات

من اگه بخوام همچین پذیرایی کنم که به قول شما تو چشم باشه حتماً از قبل از غذا قبل از ورود مهمان‌ها میز وسط پذیراییمو پر از چیزهای خوشگل و خوشمزه می‌کنم حالا در حد استطاعت هر کسی نتونم آجیل بخرم تخمک میزارم وهان و گز هم همیشه یه جا قایم کردم برای مهمان‌ها و سیب ترش و لواشک و خشک کردم از تابستون گذاشتم برای مهمونایی که زمستون دارم ار دون می‌کنم می‌ذارم شیرینی خوشمزه حتماً میزارم میوه هم که جزو اصلیش هست و یه پک چایی دارم که توش نسکافه و کاپوچینو و پولکی و تمام اینا هست و روی میزم میزارم میزارم برای پذیرایی میوه هم بشقاب پر میوه می‌کنم و یه بشقاب خالی می‌ذارم جلوی هر نفر که خودش انتخاب کنه برای شام هم حتماً میگو پلو جوجه کباب حلیم بادمجون و یک خورشت حالا یا بادمجون یا سبزی یا قیمه اگه قیمه باشه شکر پلوم حتماً هست سالاد و ژله و خوردن و بقیه مخلفات برای بعد از شام هم دوباره همون میز رو رتبش می‌کنم و دوباره پذیرایی

میوه چایی کیک شام 😢

بنظرم شام قیمه و فسنجون و باقالی پلو با مرغ و زرشک پلو باشه   سالاد و دوغ و نوشابه و زیتون و ماست و خیار  و هرچیزی که فکر میکنی باید سر سفره بذاری   پذیرایی چای و شیرینی خشک و میوه 

همشون همینقدر مفصل؟

نهههه

یکیشون کله پاچه بوده صبحونه

یکیش زرشک پلو و سوپ و سالاد

یکیش مرغ شکم پر و حلیم بادمجون

یکیش شام دلمه

ناهار خورشت به الو 

آخریش هم پریشب که خواهرشوهرام و جاریم بودن اش غوره و پیتزا و لوبیا پلو

اما میز وسط هالم همیشه مفصل میچینم

نههههیکیشون کله پاچه بوده صبحونهیکیش زرشک پلو و سوپ و سالادیکیش مرغ شکم پر و حلیم بادمجونیکیش شام دل ...

بسلامتی عزیزم همیشه به خوشی😍❤️ خودتم میری مهمونی؟

من مجردم ولی چندپقت اخیر رفت و امدا خیلی کم شده هرکس مشغول کارو زندگیه خودشه