نگو چشمشون دراد بگو میخوام کدبانو گری و هنرمندی مو نشون بدم ..وایب مثبت بده 🥰 کوفته تبریزی، زرشک پلو مرغ و کباب تابه ای درست کن هم خوشمزه ن هم همه پسند .سالاد فصل و سالاد اندونزی .سوپ جو
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من اگه بخوام همچین پذیرایی کنم که به قول شما تو چشم باشه حتماً از قبل از غذا قبل از ورود مهمانها میز وسط پذیراییمو پر از چیزهای خوشگل و خوشمزه میکنم حالا در حد استطاعت هر کسی نتونم آجیل بخرم تخمک میزارم وهان و گز هم همیشه یه جا قایم کردم برای مهمانها و سیب ترش و لواشک و خشک کردم از تابستون گذاشتم برای مهمونایی که زمستون دارم ار دون میکنم میذارم شیرینی خوشمزه حتماً میزارم میوه هم که جزو اصلیش هست و یه پک چایی دارم که توش نسکافه و کاپوچینو و پولکی و تمام اینا هست و روی میزم میزارم میزارم برای پذیرایی میوه هم بشقاب پر میوه میکنم و یه بشقاب خالی میذارم جلوی هر نفر که خودش انتخاب کنه برای شام هم حتماً میگو پلو جوجه کباب حلیم بادمجون و یک خورشت حالا یا بادمجون یا سبزی یا قیمه اگه قیمه باشه شکر پلوم حتماً هست سالاد و ژله و خوردن و بقیه مخلفات برای بعد از شام هم دوباره همون میز رو رتبش میکنم و دوباره پذیرایی
بنظرم شام قیمه و فسنجون و باقالی پلو با مرغ و زرشک پلو باشه سالاد و دوغ و نوشابه و زیتون و ماست و خیار و هرچیزی که فکر میکنی باید سر سفره بذاری پذیرایی چای و شیرینی خشک و میوه