2777
2789
عنوان

برای مهمون این نوع پذیرایی خوبه❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 88 پست
چشم مرسییی❤️

مرصع پلو رو من خودم درست میکنم ولی یه بار یکی گفت من اجیل دوست ندارم.میشد کنار بزنه.ولی تا ته خورد یه ظرفم برد.چیزی نداره که کسی دوست نداشته باشه به نظرم

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
یکم ریختو پاش نیست؟

دوست دارم تکمیل و خوب باشه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه آدرس خونتو بدی بیام مهمون 🥺

بیا عزیزم😂

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

عالیه 👌😍

چای بین اینایی که گفتی بعضیا از دارچین خوششون نمیاد میتونی همون زعفرون یا ساده بیاری .

غذا هم همه مدل هایی ک انتخاب کردی محشره بینشون قیمه احتمالا بیشتر طرفدار داشته باشه خلال و مرصع احتمالا با ذائقه همه جور نباشه ولی اگه مطمئنی که خوششون میاد مرصع پلو هم عالیه .

ایشالا مهمونی به خوبی پیش بره عزیزم❤️

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
یکی از بدترین جیزا این قاشق غذا بزارم دهنم حس کنم شیرین کلا بدنم میلرزه شوک بهم وارد میشه

اره خیلیا دوست ندارن 

اما مهمونام میدونم دوست دارن 

همینام ک گذاشتین عالیه

ممنون عزیزم

دقیقا پنج شنبه بعدی دوخانواده خواهر شوهر ومادرشوهرمینا قراره بیان من میخام فقط قیمه بادمجون بزارم و ...

همین هم زیاده مگه آدم چقدر می‌تونه بخوره 

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
عوووه با اینهمه کار بعد این قد وقت داری اینجام اومدی ؟

فردا شب مهمون دارم 

بلههه تازه سرکار هم رفتم و فردا هم باید برم😂😂

میوه هامو خریدم 

ژله هارو شب درست میکنم 

خلاصه اوکیه وقت میشه

خورش خلال یعنی خلال بادوم توش میریزید؟

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
همین هم زیاده مگه آدم چقدر می‌تونه بخوره

من خودمم مهمونی میرم ی کفگیر برنج غذامه 

نهایتا یه پرتقال هم میومه😂

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

همه چیز عالیه ولی مرصع پلو و خورشت خلال همه پسند نیست تجدید نظر کن چه کدبانووووووو

با شناختی که ازشون دارم انتخاب کردم عزیزم 

وگرنه بله درست میگید