2777
2789
عنوان

هرکی قرض کسی رو پس نمیده‌سوز دل فاطمه زهرا داغ عزیز

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 62 پست
شما مشکل داری که بخاطر پول دعا می‌کنی بچه هاش بمیرن چطور تو ذهنت توصیف می‌کنی و به زبون میاری که ماش ...

نه عزیزم ایشون مذهبی نیست حضرت زهرا هم کینه ای ازاون آقانداره که خون بچه هاشو  بریزه این حرفا همش ازسر ناراحتی وانرژی منفیه 

نه حرف استارتر درسته نه شما که همه چیو به مذهبیانسبت میدین

خاهرسوهرم ۵۰۰ ملیون پول ما رو ۴سال پیش خورد تداد گف ندارم نمیدم...با اینک الان لنگ یک ملیونیم من قط ...

چقدر خوب که نظرات شما رو آدم میخونه آگاهتر میشه

برنامه نویس ارشد وب ، فول استک دولوپر ، php+react = ارتباط با من در تل @gutyuvasi

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قسنگ معلومه خیلی سوختی برو هرچقدر میخوای نفرین کن من بخاطر خودت گفتم ولی نفهم تر ازن حرفایی که بفهمی ...

هنوز پولت نخوردن تا بفهمی چقدر درد داره لحظه ای ببینی که تو بجای شیرخشک آب می‌ریزی تو شیشه بچت اونا با پول تو شیر خشک نان میدن بچشون ببینی که با پول تو صد تا سفر میرن ولی تو نون خالی تو خونت نداری چون دار و ندارت رفته 

الهی که خدا ازشون نگذره هیچ وقت نمیبخشم هیچ وقت لحظه ای که بچهام از گشنگی زجر می‌کشیدن 

امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد  

هر وقت خواستی کسیو نفرین کنی فقط بگو سر و کارش 

با خدا  اون موقع خدا خوش میدونه چیکار کنه 

هیچ وقت نفرین که میکنی نمیگیره 

میشه واسه حل شدن مشکلات خانوادگیم ی صلوات مهمونم کنی   متاهلم  
چقدر خوب که نظرات شما رو آدم میخونه آگاهتر میشه

آخه مال دنیارو آدم طلب می‌کنه از خدا و میگ خدا حقمو بگیر ازشون چون حق الناسه..ولی اینک بگی بشه کفن بچه هات !! عجیبه بخدا حتی فکرشم تنمو میلرزونه

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
خاهرسوهرم ۵۰۰ ملیون پول ما رو ۴سال پیش خورد تداد گف ندارم نمیدم...با اینک الان لنگ یک ملیونیم من قط ...

مطمئن باش آنقدر عذاب میکشه که نفرین میکنه شما جای اون نیستید

امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد  

شاید خیلی عصبانیه ولی به خودمون هزار بار یاآوری کنیم خدا قصاص رو اینجوری تعریف کرده وقتی کسی حقی از ...

خب منم میگم شکایت کنه بره پولشو بگیره چرا نفرین میکنه!

مقصر خودشه مدرکی نگرفته حالام باید تاوان بده

مشخص توهم از اونایی که پول سوپری سر کوچه هم بالا کشیدی

توام به روانی خدا نشناسی که قضاوت بیجا میکنی و تهمت میزنی صرفا برای اینکه آتیش ازت رفته

امیدوارم پولتو نده تا بدتر بسوزی