2777
2789
عنوان

هرکی قرض کسی رو پس نمیده‌سوز دل فاطمه زهرا داغ عزیز

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 62 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما مشکل داری که بخاطر پول دعا می‌کنی بچه هاش بمیرن 

چطور تو ذهنت توصیف می‌کنی و به زبون میاری که ماشین با خون بچه هاش... 😳😳😳

با این دل سنگ اعتقاد به حضرت زهرا هم داری ؟!

همین امثال شما باعث میشن مذهبیا انقد منفور بشن پیش بقیه آدما 

پول قرض دادی پی نداده برو شکایت کن بالاخره پرینت حساب میگیرن کلی راه داره که پس بگیری 

نفرین بچه هاش میکنی؟ 

متاسفم برات 

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨

نگاه میگه سنگ بلند مکنی سگ دزد فرار می‌کنه من نفرین مال مردم خور کردم تو آتیش گرفتی

قسنگ معلومه خیلی سوختی برو هرچقدر میخوای نفرین کن من بخاطر خودت گفتم ولی نفهم تر ازن حرفایی که بفهمی...روانی 

تپل سلطان هستم سوگلی دربار  
اره روزی ۳بار قرآن رو می برم آسمان شکایت میکنم حق مو بگیره

چند میلیون دادی

برادر شوهرم چهار سال پیش ۱۵۰ میلیون مارو بالا کشید یه لیوان آب هم روش

هیچیش هم نشد اون قدیم بود که مال مردم خوردن نداشت الان پول که از دست رفت دیگه رفتتتت

چهارمین⁦ کاربری✌️⁩هامونی قیراقا قویدوم، سنی قلبیمن قیراقونا⁦❤️⁩
حق داری زور داره والا ولی چقدر بده انقدر دلت گنده هست آرزوی مرگ کسی رو داری اونم بچه !!!برو شکایت کن ...

شاید خیلی عصبانیه ولی به خودمون هزار بار یاآوری کنیم خدا قصاص رو اینجوری تعریف کرده وقتی کسی حقی از شما خورد دقیقا به همون میزان و شدت باید پس بده

مثلا یکی از شما ده میلیون پول خورده نفرین کن ده میلیونش نیست نابود بشه

ولی زیاده خواهی انصافا درست نیست حتی اگر سوخته باشی ...

برنامه نویس ارشد وب ، فول استک دولوپر ، php+react = ارتباط با من در تل @gutyuvasi

خاهرسوهرم ۵۰۰ ملیون پول ما رو ۴سال پیش خورد تداد گف ندارم نمیدم...با اینک الان لنگ یک ملیونیم من قط ارتباط کردم ولی هیچوقت این نفرینا شما از ذهنم رد نشده...چطو میتونی انقد راحت بگی خون بچه هاش و‌‌...@!بعد انتظار داری حضرت فاطمه هم مستجاب کنه دعاتون!!

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه