2777
2789
عنوان

به تساوی حقوق زن ومرد اعتقاد ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3878 بازدید | 435 پست
بله، اگر شغلی باشه که نیاز به قدرت جسمی نیاز داشته باشه، آقايون برتری دارند...ولی الان بیشتر شغل ه ...

این حرف شما یعنی جامعه بی نیاز از مکانیک ، جوشکار ، کارگر ، بنا و.... است که کمتر خانومی رو دیدیم تو این صنف از مشاغل مشغول به کار باشه که همه این مشاغل هم ضروریه 

پس دستمز مساوی رو میشه نادیده گرفت منتهی نه در یک شغل ثابت برای هردو جمسیت 

این درصد رو از کجا میارید؟درسته تو ایران اینشکلی به دید مردم اومده ولی وقتی به دنیا نگاه میکنی همین ...

این درصد ها مشخصا مثال هستندو تجربی 

اما مثلا یه جای دنیا فرهنگ سازی شده باشه خانوم ها برن فاضلاب کار کنم آیا دلیلی بر درست بودن این کاره؟

بازم میگم شاید منم یه روز نظرم برگرده و بگم که مشکلی نداره

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه هر جامعه یک شکل خاصی داره زن المانی حتی توی معدن کار میکنه زن ایرانی چند دهه بیشتر نیست که باسوا ...

خب مگه زن آلمانی کسی که حتما کار درستو میکنه؟

منطق چی میگه؟

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

مگه چند درصد مردا شغلای سخت دارین ؟  اگه بخوایم با این منطق بریم جلو پس باید به افراد بر حسب سختی شغلشون حق و حقو بدیم نه جنسیتشون پس اینجوری کارگر معدن باید حق و حقوقش بیشتر از کارمند باشه چون شغلش سخت تره

می بینی من هنوز غمگینم گذشتِ زمان زخم هایم را خوب نکرد هر چه گذشت به نظر کم تر مقصر امدی اما با همه ی اینها طاقت دیدن قهقهه هایت را ندارم زخم هایم را میسوزانند میدانی برادر زخمِ تو کاری بود

دقیقا حقوق باید برابر باشه ولی برا اثبات این مسئله این مثال هایی ایشون میزنن خیلی بی ربطه

در خیلی از مسائل بله مثل حق طلاق حق تحصیل و... 

اما چرا مثال های من بی ربطن؟مگه بنایی و کار تو فاضلاب هم یک نوع شغل نیست؟

خب مگه زن آلمانی کسی که حتما کار درستو میکنه؟منطق چی میگه؟

منطق شما کلا برای من غلطه اصلا جای بحث نداره 

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

مگه نیستن زنهایی ک از خیلی مردها قوی ترنحتی جسمیاصلا صرف این زن و مرد بودن دلیل کافی نیستمردهایی هم ...

خب ما داریم درباره کلیت و غالبیت صحبت میکنیم 

بله یه خانوم ورزشکار که ژنتیکن درشت هم هست از یک آقا با جثه کوچک و غیر ورزشکار قوی تره 

اما اگه توی شرایط برابر یکی دختر پسر چه ژنتیک تغذیه و محیط مشابهی دارم خانوم از آقا قوی تره؟!عقل سلیم میگه خیر

مگه چند درصد مردا شغلای سخت دارین ؟ اگه بخوایم با این منطق بریم جلو پس باید به افراد بر حسب سختی شغ ...

دقیقااا موافقم

اگه قراره ملاکمون انقد بچگانه و سطحی باشه چرا یه سری از مردا باید از زحمت هم جنساشون استفاده کنن؟

زنان عضو ارتش امریکارو دیدید ایا؟ اون زن قابل مقایسه با زن نرمال خاورمیانه ایه که در ترشی هم میده شو ...

خب اصل حرف من اینه چرا خانوم خودشو شکل آقایون کنه مگه جنسیت خودش چشه؟!

و اینکه مثال ورزشکار بودن استثنا برقاعده هست تو کامنت فیلم توضیح دادم 

پ.نمنظورم این نیست خانوما تو مشاغل نظامی نباشن!

ولی خیلی نظر جالبیه چون یه درصدی از یه جنسیت کارای سخت میکنن پس به کل افراد اون جنسیت حق و حقوق بیشتری رو بدیم!

می بینی من هنوز غمگینم گذشتِ زمان زخم هایم را خوب نکرد هر چه گذشت به نظر کم تر مقصر امدی اما با همه ی اینها طاقت دیدن قهقهه هایت را ندارم زخم هایم را میسوزانند میدانی برادر زخمِ تو کاری بود

یه ادم بیکار و اسکوله استارتر این تاپیک فقط تا جلوی بینیش رو میتونه ببینه

فعلا شما یه تفاوت آشکار که روزی صد بار می‌بینید رو نمی بینید!

لطف تربیت داشته باشید

دیگه دنیا داره به سمتی میره که همه کارای سخت و خطرناک رو ماشینها و رباتها انجام بدن. حالا شما چهار ت ...

حرفتو مثل این میمونه که بگیم چون ماشین حساب اومده پس دیگه چرتکه باز و شخص عادی فرق نداره !

مثال های زیادی میشه زد من این تو ذهنمه که ملموس تره 

و اینکه آیا ربات ها میتونن به خانوم ها اون حس حمایت شدگی و به آقایون اون حس حمایت گری رو بدن؟

خب اصل حرف من اینه چرا خانوم خودشو شکل آقایون کنه مگه جنسیت خودش چشه؟!و اینکه مثال ورزشکار بودن استث ...

وای خانم شما ماله عهد باستانی؟ اصحاف کهف هستید؟

هنوز شغل نظامی رو کار مردونه میدونید!!!!

من حرفی ندارم نظرتون برام محترمه و به هیچ وجه موافق نیستم 

به نظرم فقط یک ادم سنتی روی کار جنسیت میذاره!!!! نه یک انسان امروزی

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

زنان ایرانی که از سال های خیلی قبل با سواد بودن و به درجات بالایی رسیدنبنده هم همین رو گفتم چون توی ...

برای ۹۰درصد مشاغل حرف شما صدق می‌کنه نه همه وشاغل