2777
2789
عنوان

به تساوی حقوق زن ومرد اعتقاد ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 4474 بازدید | 451 پست
باشه موفق باشی

همچنین 

من تلاشمو کردم تا نگاهت رو نسبت به دین واین قوانین عوض کنم من خودن دخترم ۲۱ سالمه بهتم گفتم درکل قوانین رو قبول دارم ولی متاسانه یه ایرادات ریزی داره که زمین هسوءاستفاده رو براهم میکنه درکل چارچوبش خوبه پس هیچ غرزی در این زمینه برای دفاع از جنسیت مخالفمون ندارم  ولی متاسفانه شما به دلیل سوءاستفاده برخی مردان وتوجه به نکات منفی ونبود تبصره در بعضی از جاهای این قوانین وعدم شناخت کامل همین اسلامی که گفتید یه حکم کلی برای راحت تر کردن وجدانتون دادید تا فارغ از منطق وانسانیت وتوجه ب همه جوانب راحت تر با این مسئله برخورد کنید وجواب سوالتون رو تنها در  یک جمله که کل قوانین کشور واسلام داغونه خلاصه کنید 

درپناه حق

🌺مهدی جان انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق💗ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم🌺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زن خیلی سختی میکشه پریود میشه حامله میشه  بچه دار میشه یا باید بیرون کار کنه هم توخونه یا باید تو خونه جون بکنه مرد که بیرون پول درمیاره همرو مال خودش میدونه خونه ماشین می‌خره  همه مال خودش حتی اون بچه ای که مرد فقط حال کرده تا اون تشکیل بشه وزن زاییده درد کشیده مال مرده پول زندگی آزادی قدرت بچه همه مال مرده انگشت شمار هستن زنایی که موفق هستم و ب سختی تونستن حق خودشون و بگیرن درکل تو همه جا مردا خیلی خوش ب حالشونه کاش حقوق برابری نبود بخدا زنا خیلی خیلی از مردا قوی تر و قدرتمند تر و با غیرت ترن

حالا نه که تو جامعه برابری صد در صدی داریمباید مخالفتتونم اعلام کنید😂😂خب جامعه ک مطابق میل شماستال ...

مطابق میل نیست .

ولی شعار گوش خراش تساوی زن و مرد در حقوق بی عدالتی محضه

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
میشه از اون کارا مثال بزنید؟

مثلا یه مرد هرچقدر سعی کنه هیچوقت مثله یه زن نمیتونه بچه داری کنه نمیتونه بین بچه و کارهای خونه و اشپزی و نظافت و اموره منزل مدیریته درستی بخرج بده...نگید وحود دارن همچبن‌مردایی که اصلا وابدا وجود ندارن....واز اونطرف یا زن هرچقدر هم جسور و بی باک ومستبد باشه هیچوقت نمیتونه بعضی اموره مردونه رو انجام بده مثلا نمیتونه کارگرایه یه ساختمان یا یه کارخونه یا یه معدن رو کنترل کنه وازشون بازدهیه کاری بگیره....مطمئنم همچین چیزی نیست اگر هم‌باشه ۵ درصد از ۱۰۰ درصد احتمال داره که باشن...چیزی که توی جامعه دیدم بیشتر این بوده..

مطابق میل نیست .ولی شعار گوش خراش تساوی زن و مرد در حقوق بی عدالتی محضه

خب ایشالا انقدر گوشت خراشیده بشه ک بمیری🤣🤣میگی چیکارت کنم

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

در مرحله ای نیستیم که بحث راجع به چنین چیزهایی بشه

خیلی اوضاع وخیم تره

من از برادرم باهوش ترم من از برادرم بهترم من مسئولیت پذیر ترم چرا باید برادرم ارث بیشتری ببره؟

چرا باید دیه یک اقا از یک خانم ببشتر باشه؟ (لطفا مثال تکراری و غیر منقطقی اقایون نون اور خونه هستن رو نزنید خیلی خانمها خودشون شاغلن و نون اورن یا ممکنه اصلا مجرد باشن هم اقا هم خانم )

چرا باید برای اعدام یک قاتل اقا  دیه از طرف خانواده دختر پرداخت بشه؟

چرا دیه جنین دختر و پسر تفاوت داره؟

خیلی خیلی مشکلات بنیادین هست

در ضمن در زندگی رومزه و سطحی تبعیض بین خانم ها و اقایون ولی به نفع خانم ها هست اما عمیق که نگاه کنی متاسفانه در مقابل چنین چاله های عمیقی ...

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
خب ایشالا انقدر گوشت خراشیده بشه ک بمیری🤣🤣میگی چیکارت کنم

من نمیمیرم .

مبارزه میکنم .علیه تاریک اندیشانی که بردگی زن را در پوششی از لباس ازادگی خیالی خودشون گذاشتند .این مبارزس .😆😆😆😆😆😆😍

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 

با حرفات موافقم ولی به نظرت این به اصطلاح « عدالت رو» مزدا نیستن که تعیین میکنند؟ پس یه جا باید تساوی وجود داشته باشه

از طرفی زن ها نمیگن که زن و مرد کاملا باید با هم برابر باشند. بلکه میگن تو حق و حقوق باید برابر باشن.

چون به قول خود تو، نه یه مرد می‌تونه باردار بسه و سختی هاشو تحمل کنه و نه یک زن می‌تونه بره تو فاضلاب کار کنه و کار های سنگین بکنه

این تساوی میون افراد جامعه بد جا افتاده. وگرنه به تساوی بودن حق و حقوق اشاره می‌کنه 

این کاربری دست چندین نفر است.

اوه مای پشم

تحت تاثیر قرار گرفتم

ممنون که بهم آموزش دادی

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

چرا فکر می‌کنید خانم ها در فاضلاب ها کار نمیکنن ؟ در ایران نداریم چون همیشه گفتیم برای خانم ها مناسب نیست در حالی که وقتی علمش رو داشته باشی جنسیت اصلا مهم نیست اما این در ایران صدق نمیکنه مثل خیلی موارد دیگه  

ﺗﻔﺎﻭﺕ بین انسانی که اکنون هستید  وکسی قرار است  پنج سال بعد باشید، درکسانی است که در این مدت  با آن ها معاشرت کرده و کتاب هایی که در این مدت مطالعه کردید است.

واقعا هنوزم که هنوزه کارای سخت رو مردا میکنن زنها نهایتا دکتر بشن

⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن هرچه میخواهد دل تنگت بگو خیلی خوبه⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم ؛ قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون ؛ روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ؛ قرص ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی هم استفاده کردن ؛ قطره زعفران و قطره اسطوخودوس زردبند برای اعصاب ؛ قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی🌱 بجز روغن همشون رو داروخونه داره emtehanejabr.blogfa.com

دقیقا به همین دلایل زنها واقعا آسیب پذیر تر هستن و به حمایت بیشتری هم نیاز دارند . هیچ توجیهی نیست ک ...

و بارداری و زایمان هم اضافه کن

قطعا آقایون یک روز هم نمیتونن بارداری رو تحمل کنن

و یه ثانیه درد زایمان رو

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....