2777
2789
عنوان

به تساوی حقوق زن ومرد اعتقاد ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3906 بازدید | 435 پست
خب عزیزم رانندگی به فیزیک بدنی هر کسی میخوره چرا نباید رانندگی کنه؟!من همچین حرفی نزدم ۹۰درصد مشاغل ...

مگه نیستن زنهایی ک از خیلی مردها قوی ترن

حتی جسمی

اصلا صرف این زن و مرد بودن دلیل کافی نیست

مردهایی هم هستن واقعا از نظر هم عقلی و هم جسمی نصف زنها هم نیستن

پس ملاک نباید جنسیت باشه

ملاک خود اون شخص باید باشه فارغ از جنسیت

خب عزیزم رانندگی به فیزیک بدنی هر کسی میخوره چرا نباید رانندگی کنه؟!من همچین حرفی نزدم ۹۰درصد مشاغل ...

زنان عضو ارتش امریکارو دیدید ایا؟ اون زن قابل مقایسه با زن نرمال خاورمیانه ایه که در ترشی هم میده شوهرش باز کنه؟

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون که گارد نگرفتید ممنون که حرفم رو درک کردید میتونم ضریب هوشی تون رو بپرسم؟

اول شماره بزرگترت رو بده به من

ببینم کجان که اجازه دادن همچین ضعیفه ای بیاد نت گردی واسه خودش؟ 

قول میدم با کمربند سیاه و کبودت نکنن! 

به نظر من تا وقتی به دید برابر نگاه نکنیم عدالتی هم وجود نداره پس اول باید زن و مرد مساوی بشن بعد عد ...

اجازه که دست شماست 

اما کار هم بکنه در فاضلاب آیا درسته بنظرت ؟

مثلا خانوما برن یخچال و .... بلند کنن این منطقیه؟

و اینکه در مثالی که من زدم کجا عدالت تساوی بود؟

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

دقیقا حقوق باید برابر باشه ولی برا اثبات این مسئله این مثال هایی ایشون میزنن خیلی بی ربطه

یه ادم بیکار و اسکوله

استارتر این تاپیک فقط تا جلوی بینیش رو میتونه ببینه

تو خیلی با ارزشی دختر ❤    در دنیای پر از پیچیدگی، همیشه جستجو برای درک بیشتر ادامه دارد. علم برای من فقط یک مسیر نیست، بلکه یک هنر است. همیشه می‌گویم: «هر درد، درسی دارد.»فراتر از علم، به انسانیت ایمان دارم 

کی همچین حرفی زده؟ وقتی یه پدر فوت میکنه و دختر و پسراش ارث میبرن چی؟ مگه ارث بردن فقط از زن و شوهره ...

این موضوعات خیلی جای بحث داره از عهده این تاپیک خارجه و منم ادعایی ندارم که بلدم جواب بدم اما کلیت حرفم چیز دیگش

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

اخه هر جامعه یک شکل خاصی داره زن المانی حتی توی معدن کار میکنه زن ایرانی چند دهه بیشتر نیست که باسوا ...

زنان ایرانی که از سال های خیلی قبل با سواد بودن و به درجات بالایی رسیدن

بنده هم همین رو گفتم 

چون توی ایران به این شکله وگرنه هر آدمی فارغ از جنسیتش میتونه هر شغلی داشته باشه

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱
اجازه که دست شماست اما کار هم بکنه در فاضلاب آیا درسته بنظرت ؟مثلا خانوما برن یخچال و .... بلند کنن ...

درست و غلط رو ما تعیین میکنیم؟

چرا خانومی که ورزشکار باشه و از منو شمایی که سال به سال ورزش نمیکنیم امادگی جسمانیش بیشتر باشه نتونه یخچال بلند کنه؟

خانم ها مثل اقایون تستوسترون دارن ولی به میزان کمتر (در حد نرمال) 

حالا این کم و زیاد میشه توی ادمای مختلف 

وگرنه بالاتر هم گفتم ، توی کشور های جهان اول خانم ها حتی توی معدن هم کار میکنن 

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

اول شماره بزرگترت رو بده به منببینم کجان که اجازه دادن همچین ضعیفه ای بیاد نت گردی واسه خودش؟ قول می ...

😂😂😂شما مثل اینکه تو ۱۰۰پیش موندی 

یا تو فرهنگ زندگی خودت گیر کردی که این جمله های زن ستیزانه حتی به ذهنت میرسته.

معلومه هست از اون آدمایی هستیم که هرچی بقیه بگن تکرار میکنید و قدرت تفکر فردی نداری بخاطر همین نمیشه باهات بحث کرد و میکشونی به بی احترامی 

نگفتی ضریب هوشیت چنده😁

فعلاکه زن هابدبخت ترین هستن ازحق های طبیعی مون نمیشه دفاع کرد

حق طبیعی که اصلا حرفی توش نیس 

بحث من یکسری مسائل دیگس

دقیقاااا همه حرفم همین بود که متهم شدم!

بله کلیت کلامتون در حقیقت صحیح و درسته 

اما حس میکنم در جزئیات و در نحوه تعیین میزان و روش برقراری عدالت بین فکر من و شما و سایرین تفاوت و اختلاف نظر هست 

یادتون نره شیوه ابراز عقیده مدت هاست در نی نی سایت همینه 

توهین ،تمسخر به جای گفت و گو 

گاهی هم پرخاش به یک صحبت درست با هدف در نطفه خفه کردن اون صحبت یا اعتقاد درست انجام میشه 

در کل دلخور نباشید 

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....