2777
2789
عنوان

به تساوی حقوق زن ومرد اعتقاد ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3863 بازدید | 435 پست
چرت نگو

عزیزم بی ادبی چرا؟!

شما هم نظرتو بگو اگه منطقی باشه خب قبول میکنیم دعوا که نداریم تو عصر تکنولوژی دیگه تعصب معنایی نداره

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

مگه مردا دوست دارن تو فاضلاب کار کنن؟؟بازم افکار پوسیده فمینستیت زد بیرون

فمنیست نیستم 

خیر اما این انزجار در زن ها بیشتره یا مردا؟

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا همینو بگویجوری میگن انگار الان برابریم

عزیزم بنده وکیلی وصی دولت که نیستم!

دارم درباره تئوریش صحبت میکنم نه عملیش

فمنیست نیستم خیر اما این انزجار در زن ها بیشتره یا مردا؟

زن زن مگه انزجار داره!!!!

جامعه تا الان به این شکل بوده و اگر جامعه فرق کنه خانم هاهم براشون عادی میشه

شما باید مشخص کنی منظورت جنس و زن و مرده که مساوی نیستن 

یا شخصیت زن و مرد امروزی! 

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

حالا کی گفته عدالت ینی تساوی 😐

این مثال هایی ک تو میزنی اصلا مناسب این مقایسه و این بحثت نیس 

اصلا منظورت چیه 

خب معلومه زن و مرد تفاوت هایی دارن 

مثلا زن آرایش میکنه ولی مرد ک لازم نیس رژ بزنه فلان کنه 

این شغل هاییم ک مثال زدی خب متناسب با توانایی و فیزیک بدن هر فرد هس البته فقط این مثالایی ک تو زدی وگرن بقیه مهارت زن و مرد نداره مهندسی پزشکی معلم وووو....

زن زن مگه انزجار داره!!!!جامعه تا الان به این شکل بوده و اگر جامعه فرق کنه خانم هاهم براشون عادی میش ...

جنس زن*

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

چه ربطی داره به کار کردن تو بنایی و غیرهاینکه شغله هر آدمی میتونه انجام بده حالا یکی خوشش میاد یکی ه ...

لطفا از مطلق بودن بیایید بیرون 

آیا بیست درصد خانوم ها حاضرن؟خیر

آیا بیست درصد آقایون حاضرن؟بله 

پس تفاوت آشکار شد

عزیزم بی ادبی چرا؟!شما هم نظرتو بگو اگه منطقی باشه خب قبول میکنیم دعوا که نداریم تو عصر تکنولوژی دیگ ...

عزیز تو نیستم این اولا

دوما امثال تو که این تاپیک ها رو میزنن دنبال بازدیدن چون میدونن چرت میگن و قراره خوب بهشون بپرن یه جور سادیسمه

سوما تو ک هنوز ب تساوی حقوق اعتقاد نداری توی عصر تکنولوژی نیستی

تو خیلی با ارزشی دختر ❤    در دنیای پر از پیچیدگی، همیشه جستجو برای درک بیشتر ادامه دارد. علم برای من فقط یک مسیر نیست، بلکه یک هنر است. همیشه می‌گویم: «هر درد، درسی دارد.»فراتر از علم، به انسانیت ایمان دارم 

از نظر من تساوی درست اینه که مرد رفتار زنانه نداشته باشه و زن رفتار مردانه

کاملا موافقم 

چیز بدیهی که بخاطر سیاست ها تو تاریخ عجیب جلوه داده شده

لطفا از مطلق بودن بیایید بیرون آیا بیست درصد خانوم ها حاضرن؟خیرآیا بیست درصد آقایون حاضرن؟بله پس تفا ...

این درصد رو از کجا میارید؟

درسته تو ایران اینشکلی به دید مردم اومده ولی وقتی به دنیا نگاه میکنی همین شغل ها ، شغل های بسیاری از خانم ها و آقایون هستش

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱
اخه ببین مثلا اگ ب حرف شما باشه زن نباید رانندگی میکرد،،چون مثلا توانایی شو ندلشت و غیره زن نباید شا ...

خب عزیزم رانندگی به فیزیک بدنی هر کسی میخوره چرا نباید رانندگی کنه؟!

من همچین حرفی نزدم 

۹۰درصد مشاغل هم برا هردو جنس اوکیه 

اما آیا حمل بار های سنگین برای خانوما اوکی هست؟

این درصد رو از کجا میارید؟درسته تو ایران اینشکلی به دید مردم اومده ولی وقتی به دنیا نگاه میکنی همین ...

اخه هر جامعه یک شکل خاصی داره 

زن المانی حتی توی معدن کار میکنه 

زن ایرانی چند دهه بیشتر نیست که باسواد شده تازه!

پس ربطی به جنسیت نداره که بگیم برابر نیستن 

این زن ستیزه وگرنه خودش میگه باور ندارم به مساوی بودن زن و مرد

ولی به عدالت بینشون باور دارم لطفاً تهمت نزنید 

اگه اعتقاد داشته باشم خانوم ها برن تو فاضلاب میشم زن دوست؟

عزیز تو نیستم این اولادوما امثال تو که این تاپیک ها رو میزنن دنبال بازدیدن چون میدونن چرت میگن و قرا ...

دقیقا حقوق باید برابر باشه ولی برا اثبات این مسئله این مثال هایی ایشون میزنن خیلی بی ربطه