2777
2789
عنوان

به تساوی حقوق زن ومرد اعتقاد ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3930 بازدید | 436 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب بنظر این عدالته که حق زن از ارث یک سومه اگه به ارث رسیدن از همسر مرد از زنش ارث می‌بره و این عدالته که مردا میتونن برقصن آهنگ بخونن زنا نه و این درسته که جامعه مرد سالار باشه و زن ستیز ؟

الان میخورنت

نه ما اهل این 💩 خوریا نیستیم عزیزم

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
تساوی حقوق و دستمزد رو نادیده بگیریم ولی ارثیه و دیه نه ربطی به جثه داره و نه احساسات و قدرت بدنی

ارثیه از این جهته که مرد وظیفه ی پول دادن به زنوبچه داره 

ارث زن برای خودشه میتونه تو زندگی متاهلی نیاره شرعی و قانونی 

اما مرد باید کلی نفقه بده 

زنی که از پدرش کمتر بهش ارث رسیده از اونور به شوهرش که تمام خرجاش باهاشه مبلغ بیستری ارث میرسه 

بازم اگر خانپاده ای قصد داشت به دخترش بیشتر بده میتونن از قبل چیزی به نامش کنند یا فکر دیگه ای کنند 

خوبه ک انقد رو جهان پیرامون تون تفکر دارید

عزیزم الان اگه خودت سرچ کنی هم میتونی ببینی که دیه جنین پسر ۳۶۰ میلیونه و دیه جنین دختر ۲۴۰ میلیون (اگه اشتباه نکنم ) ولی دیه یک جنین نامعلوم که جنسیتش مشخص نیست ۳۴۰ میلیونه . من خودم آدم معتقدی ام ولی وقتی این موضوع رو فهمیدم شبهاتی به ذهنم افتاده .یعنی ما ارزش نداریم ؟ اصلا اگه زنی وجود نداشته باشه که مردی به وجود نمیاد

اگه به امتیاز جسمیه که زن به معنای واقعی کلمه زندگی می آفرینه

مرد که نهایت کارش دو تا اسپرمه

پس باید همه حق و حقوقا رو داد به زنا

ولی امثال استارتر یا مردن اومدن تو سایت بارداری ... میخورن یا مردسالارایی هستن که شوهرشون نذاشته پاشونو از پستوی خونشون بذارن بیرون و با دیدن زنای مستقل و قوی جامعه عقده ای شدن

خب بنظر این عدالته که حق زن از ارث یک سومه اگه به ارث رسیدن از همسر مرد از زنش ارث می‌بره و این عدال ...

اولا عزیزم علت اینکه زن یک سوم ارث میبره اینه که چون این ارث باید برای بچه هاشونم برسه برا همینه واینکه زن حقش مثل مهریه رو قبلا گذاشته یا میتونسته بگیره یا گرفته وربطی نداره 

دوما ذات یک زن اینه که دنبال جلوه گریه زن محضر زیباییه ومرد دقیقا برعکسشه مرد ذاتش اینه که چند برابر زن دربرابر زیبایی تحریک بشه مثلا شاید شما به عنوان زن از زیبایی رژ یک خانم زیاد لذت نبری ولی یه اقا چند برابر خانم ازش لذت میبره حالا چه برسه به اینکه خانومه بیاد برقصه فکر کن چی درمیاد

توذات زن ومرد هستش که زن دنبال جلوه گری زیباییشه ومرد به دنبال این زیبایی  کشیده میشه 

پس عزیزم این قوانینی که اسلام داده براساس فطرت زن ومرده براهمین متفاوته 

یه سری قوانین توکشورمون متاسفانه خیلی کلین وتبصره ندارن ولی درکل تلاش شده این حقوق دوطرف رعایت بشه

🌺مهدی جان انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق💗ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم🌺

بعضی نی نی سایتی ها کارآگاه های خوبی اند!

از کجا فهمیدید اسی زن ستیزه یا در پستوی خانه پنهان شده یا حسوده یا ...؟

فقط همون حرفی که عینی گفته رو قضاوت کن. واسه خودت چرا میبری و میدوزی؟