2777
2789
عنوان

به تساوی حقوق زن ومرد اعتقاد ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 4474 بازدید | 451 پست
با این منطق پس پیرمرد از مرد جوان حقوق کم تری باید داشته باشه چون مطمئننا ناتوانتره همینطور زن جوان ...

چرا انقد این دایره رو محدود می‌بینید ؟!

من به یکی از تفاوت های ظاهری و ساده اشاره کردم فقط 

ملت میرم ده سال جامعه شناسی میخونن اینطوری همه رو تو یه پیام خلاصه نمی کنم که شما میکنی 

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

موافقم

👌

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

بله من اتفاقا کاملااااا موافقم

عدم برابری به معنی برتر بودن یا نبودن یک جنس دیگه نیست،صرفا از متفاوت بودن حقوق حرف میزنه

همونطور که فیزیولوژی و سیستم هورمونی و ذهنی زن با مرد فرق داره و باعث تفاوت ها میشه 

همونطور هم حقوق متفاوته،همونطور که نمیگیم یک بدن ررتری داره به بدن دیگه،نمیگیمم جنسی به جنس دیگه برتری داره

من با ارث موافقم چون از مرد ارث میبرن ولی از زن نه و اینکه شوهر من با برادرش سر یه زمینی بود که شهرداری میخاست بکن پارک اینقد رفتنو امدن درگیری دوسال بخدا ما اعصاب خوردی داشتیم شوهرم قلبش درد گرفت اینجا مثلا بیاد مساوی بشه نمیشه که 

جالبه که تو متن تاپیک به کاربرا تاکید کردید که گارد نداشته باشن ولی خودتون بشدت روی عقاید خودتون پاف ...

عزیزم من گاردی نداشتم تا الان حداقل از نظر خودم 

به چند تا کاربران گفتم حتی حق با شماست

فرق عدالت و تساوی رم همه میدونن

چرا انقد این دایره رو محدود می‌بینید ؟!من به یکی از تفاوت های ظاهری و ساده اشاره کردم فقط ملت میرم د ...

اتفاقا من دارم با منطق خودت حرف میزنم هی فاضلاب فاضلاب میکنی!!! 

می بینی من هنوز غمگینم گذشتِ زمان زخم هایم را خوب نکرد هر چه گذشت به نظر کم تر مقصر امدی اما با همه ی اینها طاقت دیدن قهقهه هایت را ندارم زخم هایم را میسوزانند میدانی برادر زخمِ تو کاری بود

اینقدر احمقی که فکر میکنی برتر بودن فقط به قدرت جسمیه

اگه اینطوریه که پس فقط به مردای داخل فاضلاب امتیاز و حق بدیم و بقیه مردا رو از همه چی محروم کنیم

اگه اینطوریه که برتری عقلی رو نادیده بگیریم و به دکتر و وکیل و مهندسا کمتر از اونایی که کارشون فیزیکیه حقوق و امتیاز بدیم

دهه هشتادی هستی ولی اندازه نخود عقل نداری فقط باعث خجالت دهه هشتادیایی 

برو تو پستو بله قربان گوی شوهرت باش اینجا چیکار داری امثال تو رو چه به این حرفا

حالا چرا گیر دادید به فاضلاب

من یقین دارم مرد کوچک من روزی بزرگ مردی میشود که برای دیدن چهره ماه مردانه اش باید سر ، بالا کنم ، برای پسرم...😍 دخترکم دوست داشتنت قشنگ ترین کار تکراری دنیاست...😍

بله یه سری مشاغل هستن(نه الزاما اینها که شما اسم بردین) که بیشتر توسط جنس خاصی انتخاب میشن یا کارفرما تمایلش بر استخدام یک جنس خاص هست اما اگه فردی با جنسیت دیگه اوند و همون کار رو با همون شرایط و ساعت کاری انجام داد باید حقوق و دستمزد برابر بگیره نه اینکه چون مثلا خانم هست کمتر بگیره.

خب ما نمیریم اوناهم نمیان دیگه تازه پریودم هس میشه دو هیچ ما خانوما جلوییم ☺️

حالا فعلا مسابقه که نداشتیم وگرنه خانوما هم خیلی جاها سختی مضاعف میکشم مثال من برا مردا بود وگرنه طرفدار اونا ک نیستم